Το Πάσχα πλησιάζει! Ως νονοί ή νονές θέλουμε να προσφέρουμε στα βαφτιστήρια μας λαμπάδες και δώρα που θα τα ενθουσιάσουν.

Για να μην πέσουμε έξω στις προβλέψεις μας πήγαμε στα καταστήματα Public και σας προτεινουμε δώρο για τους απανταχού νονούς και νονές, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό βαφτιστήρι.

Λαμπάδες για τη βαφτιστήρα σας

Για τα πιο μικρά κορίτσια η λαμπάδα Barbie και το σκυλάκι της είναι σίγουρο πως θα τους κλέψει την καρδιά, αφού θα βγάζουν την Barbie βόλτα μαζί με το σκυλάκι της, το οποίο με το γύρισμα ενός μοχλού αρχίζει να περπατάει μόνο του! Ακόμα η σειρά TY Beanie Boos αποτελεί ιδανική επιλογή για τις μικρές fans των χαριτωμένων λούτρινων φίλων της ΤΥ!

Εκτός όμως από τη Barbie, στα καταστήματα Public μπορείτε να βρείτε τη Λαμπάδα Frozen Μαγική Σκηνή My Starlight LED από την αγαπημένη ταινία Frozen. Η μαγική σκηνή θα ταξιδέψει τη βαφτιστήρα σου φανταστικό κόσμο της Άννας και της Έλσας! Με 13 φωτάκια LED για εντυπωσιακό εφέ, το παραμύθι ζωντανεύει!

Και αν η βαφτιστήρα σας έχει μεγαλώσει και θέλει μια λαμπάδα πιο ιδιαίτερη, οι χειροποίητες λαμπάδες Synchronia, Lajoieκαι Makris διακοσμημένες με υπέροχα μπρελόκ, πεταλούδες, και άλλα μοναδικά στοιχεία θα τη συνοδεύσουν με στυλ στην εκκλησία.

Λαμπάδες για το βαφτιστήρι σας

Τώρα αν το βαφτιστήρι σας είναι αγόρι, τα καταστήματα Public είναι και πάλι σε θέση να σας δώσουν τη λύση. Η λαμπάδα με τους αγαπημένους ήρωες των PJ Masks με το απίθανο Scooter με 3 ρόδες θα κάνει τις βόλτες τους πιο τέλειες από ποτέ!

Για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου, η λαμπάδα Messi Training System έρχεται μαζί με συλλεκτική δερμάτινη μπάλα προπόνησης, αυθεντικό αυτόγραφο του Leo Messi, ποδοσφαιρικό T-Shirt και πολλά ακόμα! Με τη λαμπάδα Messi το χαμόγελο είναι δεδομένο όπως και οι ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο!

Επισκεφθείτε το Public.gr ή ένα από τα 54 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο και ανακαλύψτε τη λαμπάδα που θα κάνει το βαφτιστήρι σας να χαμογελάσει!