Το χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου. Μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις στον επαγγελματικό

στίβο και ό,τι αφορά στην υγεία μας και την καθημερινότητα. Μπορούμε να τη διορθώσουμε και να την ομορφαίνουμε με την αισιοδοξία και την πίστη ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες,

αλλά και τα άστρα μας επηρεάζουν στο βαθμό που τους το επιτρέπουμε.

Επίσης στις 6 του μήνα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Κριό και αλλάζει υφή. Γίνεται πιο φλογερή και μας επιτρέπει να εκφράσουμε αβίαστα τα συναισθήματά μας.

Την ίδια μέρα αλλάζει θέση και ο Ερμής και εισέρχεται κι αυτός στο ζώδιο του Κριού. Παύει να είναι διπλωματικός και δίνει την ώθηση να τα λέμε «χύμα και τσουβαλάτα».

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειριζόμαστε το λόγο, καθότι εάν λέμε αυτό ακριβώς που σκεφτόμαστε δεν επιφέρει πάντα καλά αποτελέσματα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσουν τα άστρα αυτήν την εβδομάδα το κάθε ζώδιο, χωρίς να ξεχνάμε το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός που είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο.

ΚΡΙΟΙ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες φέρνει ανασφάλειες και καχυποψίες για το σύντροφό σας. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να συνάψετε μία σχέση που θα παραμείνει κρυφή για διάφορες αιτίες.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 2 του μήνα σας φέρνει κόπωση και ο Κρόνος σας υπενθυμίζει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΙ

Εσείς που έχετε ένα θέμα με το χρήμα και προσπαθείτε να το διαχειρίζεστε σωστά. Ο Άρης στον Τοξότη δεν σας βοηθά να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες,

παρότι καταβάλετε προσπάθειες για να προλάβετε τις προθεσμίες σας. Μπορείτε να στηριχτείτε σε φίλους καθώς η Αφροδίτη στους Ιχθύες μέχρι τις 6 του μήνα δίνει ένα χέρι βοηθείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανώς να περάσετε μία κρίση στη σχέση σας καθότι ο Άρης βρίσκεται ακριβώς απέναντί και επηρεάζει την προσωπική σας ζωή. Εντάσεις και διαφωνίες με το σύντροφο ή με

κάποιο συνεργάτη δεν θα λείψουν, αλλά μπορεί να είναι και μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Πιθανότατα να διακατέχεστε από υπερβολικό ενθουσιασμό που να σας παρασύρει σε λάθη. Για σας του 1ου δεκαημέρου θα συνιστούσα προσοχή στην υγεία σας.

Είστε επιδέξιοι και ευέλικτοι στο να χειρίζεστε θέματα στον επαγγελματικό στίβο. Κι αυτό ισχύει περισσότερο για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Εξαιρετικά ενδιαφέρον μπορεί ναέχει η ζωή

για εσάς του 3ου δεκαημέρου με την πιθανή είσοδο ενός προσώπου στη ζωή σας.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Είστε σε πολύ καλή φάση σωματικά και ψυχολογικά. Έχετε πέσει με ζήλο στον επαγγελματικό στίβο. Και το ερωτικό κομμάτι δεν σας αφήνει ασυγκίνητους.

Με τον Άρη στον Τοξότη σας αρέσει να φλερτάρετε και έχετε την προσδοκία να συνάψετε ένα σοβαρό δεσμό, εσείς που είστε μόνοι εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ο τομέας που επηρεάζεται περισσότερο από όλους είναι η οικογενειακή εστία όπου σημειώνονται εντάσεις, καθώς επικρατεί ένα κλίμα λίγο παράξενο.

Είστε αρκετά διπλωμάτες και θα καταφέρετε να σβήσετε τη φωτιά που ίσως ανάψει κάποιο μέλος.

ΖΥΓΟΙ

Αρκετά ζωηρή η καθημερινότητά σας αυτήν την εβδομάδα. Τρέχετε και δεν φτάνετε θα έλεγα με τις πολλές υποχρεώσεις και τα διάφορα ραντεβού που έχετε σημειώσει στην ατζέντα σας.

Κι αυτό οφείλεται στον Άρη που διανύει το ζώδιο του Τοξότη έως τις 18 Μαρτίου 2018.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η ευεξία που έχει φέρει ο Δίας στο ζώδιό σας, καθώς και η υπερβολή του πλανήτη της ευημερίας και της επέκτασης κινδυνεύει να σας παρασύρει σε άχρηστες δαπάνες για αγορές

πραγμάτων που έχουν ως σκοπό να εντυπωσιάσουν.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σας υπερχειλίζετε από ζωντάνια και ενέργεια. Είστε δραστήριοι όσο ποτέ. Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να διοχετεύσετε σωστά στον επαγγελματικό

στίβο όλη αυτή τη θετικότητα. Το μόνο ρίσκο που υπάρχει είναι ότι ενδέχεται να παρασυρθείτε σε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Σίγουρα ο Άρης στον Τοξότη δεν σας βοηθά σε πολλά πράγματα. Διακατέχεστε από άγχος καθότι ο πλανήτης της δράσης είναι κρυμμένος στο 12ο οίκο του ζωδιακού σας κύκλου

και αναμοχλεύει τα απωθημένα σας. Ο Κρόνος θα φέρει μία κόπωση που δεν οφείλεται σε προβλήματα υγείας, αλλά σας καθηλώνει για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Τα οικονομικά σας και η αισθηματική σας ζωή σημειώνει αισθητή βελτίωση, χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο

διαχείρισης των χρημάτων και να μην παρασύρεστε σε ανούσιες σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως πάντα ρίχνετε το φως και όλο το βάρος των δυνάμεών σας στο αισθηματικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να εξαρτάστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει εύνοια και κυρίως νοιώθετε μία αλλόκοτη ευεξία που σας βοηθά να βάλετε τις βάσεις για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, έστω κι εάν πρόκειται για πολύ υψηλούς.

πηγή:flowmagazine.gr