Κριός

Εάν είστε χωρισμένοι και ψάχνετε για αγάπη, αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας φέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε το άτομο που έχετε αναζητήσει για τόσο πολύ καιρό. Εάν παίζετε σωστά το παιχνίδι, αυτό το φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση. Να είστε γενναίοι και να κάνετε το άλμα.

Ταύρος

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα βρείτε τον εαυτό σας που θέλει να περιπλανηθεί και να ταξιδέψει σε μέρη που δεν έχετε ποτέ. Η ψυχή σας θα αναζητήσει την περιπέτεια που από καιρό επιθυμεί να βιώσει. Αξιοποιήστε στο έπακρο την επιπλέον ενέργεια που πρέπει να κάνετε σε αυτό το ταξίδι.

Δίδυμοι

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι καιρός να συνεχίσετε τα όνειρά σας. Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές και να μην αφήσετε εμπόδια να σας κρατήσουν πίσω. Πάρτε την ζωή σαν μια μέρα τη φορά και συνεχίστε προς τα εμπρός μέχρι να φτάσετε τους στόχους σας, στον αισθηματικό τομέα, έτσι που να ζήσετε όσα σας αξίζουν.

Καρκίνος

Περάστε λίγο ήσυχο και ποιοτικό χρόνο με τον πρώην σύντροφό σας αυτό το Σαββατοκύριακο, με δική σας πρωτοβουλία. Και οι δύο θα χρειαστείτε το διάλειμμα και κάποια στιγμή μακριά από τον έξω κόσμο. Απολαύστε τη στιγμή και αφαιρέστε όλους τους περισπασμούς.

Λέων

Δώστε στο πρώην ταίρι σας ολόκληρη την αμέριστη προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν είστε μόνοι, τώρα είναι η ώρα να δράσεις σε αυτό το ενδιαφέρον αγάπης. Πάρτε αργή προσέγγιση, βοηθήστε τον πρώην σύντροφό σας να καταλάβει ότι είστε εκεί αν σας χρειάζεται και τα πράγματα τελικά θα πέσουν στη θέση τους.

Παρθένος

Η πλανητική ευθυγράμμιση στο γράφημά σας υποδηλώνει ότι νέες ερωτικές ευκαιρίες θα σας φτάσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Να είστε παρόντες και να είστε προσεκτικοί καθώς η αγάπη μπορεί να έρθει σε σας με έναν απροσδόκητο τρόπο που ίσως να μην φαίνεται ξεκάθαρα στην αρχή.

Ζυγός

Μην περάσετε ξυστά και απρόθυμα από κάτι που γνωρίζετε ότι θα σας δώσει καλύτερες επιλογές μακροπρόθεσμα. Κάποιος μπορεί να σας προσκαλέσει σε ένα γεγονός που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Πάρτε το βύθισμα αυτό το Σαββατοκύριακο και δείτε πού θα σας οδηγήσει.

Σκορπιός

Για όσους βρίσκονται σε μια σχέση, ακόμα κι αν έχει διακοπεί, τα καλά σας vibes θα συνεχίσουν το Σαββατοκύριακο. Δεν θα πρέπει να ανησυχήστε σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε στον δρόμο τους κατευθείαν. Θα διαπιστώσετε ότι η θετική σας αύρα και τα καλά κύματα θα εξαπλωθούν τελικά και θα σας φέρουν κοντά με το πρώην ταίρι σας.

Τοξότης

Για όσους είναι χωρισμένοι ανοίγουν ευκαιρίες, και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βρουν αγάπη, μην αφήσετε να σας φύγει μια ευκαιρία όπου θα είστε σε θέση να συναντήσετε άλλους ανθρώπους. Αυτή μπορεί να είναι η μέρα που θα συναντήσετε την αγάπη της ζωής σας.

Αιγόκερως

Το Σαββατοκύριακο θα είναι τόσο ζωηρό όσο η αύρα σας. Τα αστέρια σάς στέλνουν θετική ενέργεια αυτήν την εβδομάδα καθώς και εξάπλωση ευτυχίας γύρω σας. Ένας φίλος μπορεί να έρθει σε σας και να ζητήσετε βοήθεια ή συμβουλή. Ίσως να μπορεί να σας συμβουλεύσει επίσης τι να κάνετε με μια παλιά σας σχέση.

Υδροχόος

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει την αμέριστη προσοχή σας στους ανθρώπους που αγαπάτε, ακόμα κι αν έχετε απομακρυνθεί πρόσκαιρα. Ο χρόνος που ξοδεύετε μαζί τους θα εκτιμηθεί πολύ. Εάν παρουσιαστεί όμως μια νέα ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο, ακολουθήστε την. Μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας με όμορφο τρόπο.

Ιχθείς

Υπάρχει έντονη εστίαση στο γράφημα σας στην αγάπη και την ευτυχία . Εάν είστε σε μια σχέση, μην ξεχάσετε να αναζωπυρώσετε τη σπίθα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, ακόμα κι αν έχετε χωρίσει. Είναι πολύ πιθανή μια επανασύνδεση, από εσάς εξαρτάται.