Από τη Λίτσα Γάκη

Κριός Η μέρα ξεκινά με δημιουργική δράση, έντονη επικοινωνία και εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Προσέχετε τα εμπόδια και μην παρασύρεστε από τον παρορμητισμό σας. Θέστε υπό έλεγχο εργασίες που σας δυσκολεύουν και μην ξοδεύεστε άδικα σε επιπλέον προσπάθειες. Εάν είστε γονείς, ίσως μάθετε ευχάριστα νέα για τα παιδιά σας.  

Ταύρος Θα παρουσιαστούν προβλήματα σε επαγγελματικά θέματα, έστω και εάν εσείς έχετε την καλύτερη διάθεση για επικοινωνία. Στην οικογενειακή εστία πιθανόν να προκληθούν εντάσεις και θα κληθείτε να δώσετε λύσεις ή να λειτουργήσετε ακαριαία ώστε να δοθεί τέλος σε αντιπαλότητες. Μπορείτε να τα καταφέρετε με επιτυχία.  

Δίδυμοι Η καλή σας διάθεση προωθεί τον τομέα των επαγγελματικών σας, αλλά και τα δημιουργικά σας σχέδια ώστε να γίνουν πραγματικότητα. Έχετε την ικανότητα να πείθετε και δεν θα πτοηθείτε από επιχειρήματα που δεν στέκουν, έστω και αν ο λόγος σας φαίνεται υπερβολικός και πομπώδης.  

Καρκίνος Είστε αναστατωμένοι και βλέπετε παντού εμπόδια, ιδίως στον οικονομικό τομέα. Πιθανόν μια είσπραξη χρημάτων να γίνει με γκρίνια και ένταση. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις και μην εξωτερικεύετε έντονα τα συναισθήματά σας. Οφείλετε να προσέχετε σε λογαριασμούς, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λαθών.  

Λέων Προσωπικές υποθέσεις θα βγουν στην επιφάνεια και προβληματίζεστε μήπως τα κριτήριά σας είναι εντελώς υποκειμενικά και δεν βλέπετε την πραγματική εικόνα στις σχέσεις σας. Όλα αυτά όμως μπορεί να είναι πρόσκαιρες υπερβολές λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, που σας εξαντλούν.  

Παρθένος Ενώ αισθάνεστε όμορφα και είστε επικοινωνιακοί, υπάρχουν στιγμές που απομονώνεστε. Αιτία είναι η συμπεριφορά των αγαπημένων σας ή ατόμων με τα οποία εργάζεστε στον ίδιο χώρο. Πιθανόν να βλέπετε άτομα γύρω σας να έρχονται σε συγκρούσεις και όλο αυτό να σας εξαντλεί. Βάλτε φρένο στην εσωτερική κριτική.  

Ζυγός Πιθανόν να βρεθείτε με ομοϊδεάτες και να κάνετε ανταλλαγές απόψεων ή συζητήσεις για σχέδια που έχετε οργανώσει. Μπορεί από πλευράς σας να είστε υπερβολικοί στον λόγο και οι άλλοι να βλέπουν τις ιδέες σας ως μη πραγματοποιήσιμες. Οι γονείς θα αισθανθείτε περήφανοι για τα έργα των παιδιών σας.  

Σκορπιός Χαρούμενη κοινωνική ζωή και γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα εμπεριέχει η μέρα, ενώ ενδέχεται κάποιο επαγγελματικό ζήτημα να πάρει ευχάριστη τροπή. Ίσως από τη χαρά σας να υποπέσετε σε έντονες και παρορμητικές ενέργειες, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθείτε και να στενοχωρηθείτε. Μην υπερβάλλετε σε φαγητό και ποτό.  

Τοξότης Τιθασεύστε τον αυθορμητισμό σας και προσπαθήστε να είστε σαφείς, σε συζητήσεις για σχέδια και προεκτάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Μην ανοιχτείτε πολύ οικονομικά εάν βρεθείτε σε μια έξοδο που περιλαμβάνει χορό, ποτό και φαγητό. Όλα μπορεί να σας φαίνονται ευχάριστα, όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος να αποδυναμωθείτε σωματικά.  

Αιγόκερως Παρασκηνιακές υποθέσεις που σας αφορούν στον οικονομικό τομέα ίσως αποκαλυφθούν από την πλευρά ενός φίλου με απώτερο σκοπό του να σας βοηθήσει. Μην επηρεάζεστε από αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Νιώθετε έντονα την ανάγκη να σταθείτε πλάι στον σύντροφό σας, αν και υπάρχουν εμπόδια.  

Υδροχόος Επικρατεί καλό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και στα άτομα που αγαπάτε. Ωστόσο η ημέρα έχει κάποιες εντάσεις, γι' αυτό αποφύγετε διαφωνίες και μην ανοίγετε συζητήσεις. Ενδέχεται να παρευρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός που θα θέλατε να αποφύγετε αλλά δεν μπορείτε. Μην παρασυρθείτε και δοκιμάσετε την τύχη σας μέσω ενός στοιχήματος.  

Ιχθύες Παρόλο που οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πιεστικές, εσείς θα έχετε ευχάριστη και επικοινωνιακή διάθεση. Στον τομέα της εργασίας δημιουργούνται καινούργια δεδομένα και, εάν χρειαστεί, κάντε ενέργειες για τη διευκόλυνσή τους. Ίσως παρουσιάζονται ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών στη δουλειά ή ακόμη και να βρεθείτε σε καινούργιο περιβάλλον.