Από τη Λίτσα Γάκη  

Κριός
Το κλίμα είναι θετικό και ξεχωρίζετε, αλλά με αρκετά υψηλούς τόνους. Τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις μπορεί να αντιμετωπιστούν με μια δόση σύγχυσης. Ωστόσο χάρη στην αποφασιστικότητά σας καταφέρνετε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Αν κάποια σχέδιά σας αλλάξουν, φροντίστε να μην επηρεάσουν άσχημα αγαπημένα πρόσωπα.  

Ταύρος
Αρκετές υποχρεώσεις και ένταση στη δουλειά σάς κάνουν να κλείνεστε στο καβούκι σας με μια δόση σκεπτικισμού και παρατήρησης. Μην πτοείστε και μη ρέπετε προς απολαύσεις που μπορεί να σας κοστίσουν είτε οικονομικά ή και οργανικά. Επίσης χρειάζεται προσοχή στη συναναστροφή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Γίνετε πιο τρυφεροί απέναντί του.  

Δίδυμοι
Δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε και αυτό σε κάποιες υποθέσεις, κυρίως οικονομικές, μπορεί να σας κάνει αναποτελεσματικούς. Έχετε ανάγκη για επικοινωνία και τη διάθεση να δείτε αγαπημένα πρόσωπα και άτομα που σας εμπνέουν. Φροντίστε να φέρετε την ισορροπία μέσα σας και ξεκαθαρίστε τι ακριβώς θέλετε και τι μπορείτε να λάβετε.  

Καρκίνος 
Είναι μια ημέρα έντασης και κούρασης, ιδιαίτερα αν στον χώρο της εργασίας γίνονται κάποιες αλλαγές, που δεν τις βλέπετε και με το καλύτερο μάτι. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και μη δείχνετε αντιπάθεια σε πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Πιθανές εξελίξεις και στα προσωπικά, με ξαφνικές ομολογίες είτε θετικές είτε αρνητικές.  

Λέων
Ενώ νιώθετε δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια, έχετε την τάση να υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν. Εξάλλου αυτό θα είναι και μια ευκαιρία να απολαύσετε τη συντροφιά τους. Κάποια μπερδέματα και διαφωνίες στην οικογένεια αντιμετωπίστε τα με χαμόγελο.  

Παρθένος
Καθυστερήσεις λόγω δουλειάς και υπερβολικός συναισθηματισμός μπορεί να φέρουν εριστική διάθεση. Μην καταφύγετε στην καταναλωτική μανία που μπορεί να σας πιάσει. Φροντίστε να συνειδητοποιήσετε ότι οι εξωτερικές δυσκολίες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως δικαιολογία. Χαλαρώστε και μην πιέζετε καταστάσεις, είτε εξωτερικές είτε εσωτερικές.  

Ζυγός
Χρειάζεται προσοχή στη συναναστροφή με τους συνεργάτες ή με τους συναδέλφους σας. Μπορείτε με την επικοινωνιακή χάρη που διαθέτετε να λύσετε όποια αντιπαράθεση προκύψει. Εχετε αποθέματα αγάπης και τρυφερότητας, όμως ο τρόπος που τα εκφράζετε φροντίστε να μην είναι υπερβολικός και να δείχνει ότι έχετε μεγάλες προσδοκίες από το ταίρι σας.  

Σκορπιός
Κυριεύεστε από υπερβολική διάθεση να τα ολοκληρώσετε όλα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε κάποια θέματα που δεν είναι άμεσα να τα λύσετε στον κατάλληλο χρόνο. Φροντίστε να ελέγξετε τυχόν αρνητικά συναισθήματα. Μην πέσετε στην παγίδα της ζήλιας εάν είστε δεσμευμένοι. Μπορεί απλώς να φταίει η φαντασία σας.  

Τοξότης
Με λίγη γκρίνια μπορεί να ξεκινήσει η ημέρα, ωστόσο επειδή έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ χρησιμοποιήστε τη χωρίς καυτά σχόλια. Πιθανά έσοδα θα σας ανακουφίσουν από τυχόν υποχρεώσεις που είναι άμεσες. Φροντίστε η φιλόδοξη διάθεση να μη συνοδεύεται από υπερβολές και σκληρότητα. Προσοχή στις απολαύσεις κάθε είδους.  

Αιγόκερως
Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τι θέλετε. Ρυθμίστε θέματα της οικογένειας και της καθημερινότητας. Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο, αν και από την πλευρά σας με μια επιφύλαξη. Καλέστε φίλους στο σπίτι ή συναντήστε τους εκεί που αισθάνεστε οικεία με το περιβάλλον και χαλαρώστε μαζί τους.  

Υδροχόος
Προσέχετε να μη χαρακτηριστείτε ισχυρογνώμονες και δύστροποι. Προσπαθήστε να κατευνάσετε τη διάθεσή σας για απολαύσεις και διασκεδάσεις που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μια ώθηση στα επαγγελματικά μπορεί να σας δείξει τον δρόμο για το τι είναι απαραίτητο και τι όχι. Φροντίστε να μη γίνετε ανταγωνιστικοί.  

Ιχθύες
Ασχοληθείτε με οικονομικά, φορολογικά και τυχόν κληρονομικά που δεν έχουν διευθετηθεί. Αν τυχόν προκύψουν εμπόδια ή δυσκολίες, οι καταστάσεις θα ομαλοποιηθούν. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, ζητήστε την, όμως να είστε απόλυτα ειλικρινείς και να μην πτοηθείτε. Προσέχετε στη δουλειά τους ανταγωνιστές. Ίσως βρίσκεστε σε ρομαντική και νοσταλγική διάθεση.