Κριός
Φροντίστε να αναζωογονηθείτε, να νιώσετε πιο δυνατοί και να λειτουργήσει θετικά η δημιουργικότητά σας. Είναι το όπλο σας. Ερωτικά, δεν θα πιεστείτε αρκετά, αλλά αποφύγετε τις κόντρες. Οι αδέσμευτοι θα ξαναβρείτε τη χαμένη λάμψη σας, αλλά και τη διάθεση για έρωτες.
 
Ταύρος
Κάποιες νέες γνώσεις ή τεχνολογίες θα φανούν χρήσιμες στα εργασιακά σας. Η Αφροδίτη φέρνει καλές ειδήσεις στα οικονομικά σας. Βάλτε σε τάξη το σπίτι σας, το νοικοκυριό σας και μην αφήνετε την οικογένειά σας ανεξέλεγκτη, ιδίως αν είστε ο ένας από δω και ο άλλος από κει! 


Δίδυμοι
Αντισταθείτε στα ρίσκα και ειδικά στα οικονομικά. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείτε να περιμένετε μερικές φορές τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και βιάζετε τις καταστάσεις. Εχετε δημιουργικότητα και πάθος, αλλά ο Αρης θα φέρνει ένταση και συχνά ανόητες παρορμήσεις.
 

Καρκίνος
Εχετε απρόοπτα έξοδα, αλλά και έσοδα, οπότε δεν θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αντίθετα, μπορεί να έχετε και κάποια κέρδη. Η οικονομική ανασφάλεια θα σας αναγκάσει… να βάλετε τα δυνατά σας, με καλά αποτελέσματα. Ερωτικά, να προχωρείτε αργά και συντηρητικά.

 
Λέων
Οικονομικά και κληρονομικά θέματα έχουν δυσκολίες. Θα εμφανιστούν ανταγωνιστές και κάποιοι που θα κάνουν κακόβουλα σχόλια εναντίον σας. Υπαρξιακές αγωνίες σάς καταβάλλουν και τα μηδενίζετε όλα. Ο έρωτας πρέπει να γίνει η προτεραιότητά σας, γιατί κινδυνεύετε από την… πλήξη.

 
Παρθένος
Αλλαγές στη δουλειά θα σας κάνουν να νιώσετε αγωνία και στρες. Αποφύγετε προστριβές με συγγενείς σας, αλλά και γενικά με τον περίγυρό σας. Αρης και Ερμής στο ζώδιό σας σάς φέρνουν πολλά νεύρα. Μην «αρπάζεστε» με τον κόσμο γύρω σας.

 
Ζυγός
Θα βρεθείτε κοντά με φίλους και θα κάνετε καλές γνωριμίες. Εύνοια έχετε και στην καριέρα. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να αποδείξετε την αξία σας στην εργασία. Βέβαια, θα νιώσετε αρκετά κουρασμένοι και αγχωμένοι, ενώ ίσως το ανοσοποιητικό σας είναι κάπως πεσμένο.

 
Σκορπιός
Η ανησυχία και η κακή διάθεση στην περίπτωσή σας δεν είναι μόνιμες. Αντίθετα, παίρνετε εύκολα τα πάνω σας. Δώστε βαρύτητα στην καριέρα σας, αλλά μη βιαστείτε να αδράξετε «ευκαιρίες». Η Αφροδίτη σάς προστατεύει από τα χειρότερα, αλλά δεν έχετε αρμονικές σχέσεις. 
 
Τοξότης
Θα έρθουν στο προσκήνιο ανταγωνισμοί και υποχρεώσεις, που ίσως δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Θα είστε όλο νεύρα και άγχη. Υπάρχει δυσαρμονία στην εργασία και στον χώρο της δουλειάς σας γενικότερα, παρότι έχετε προστασία. Προσέξτε δήθεν ευκαιρίες από «καλοπροαίρετους». Θα αναδειχθείτε.
 

Αιγόκερως
Προσέξτε πολύ την υγεία σας και ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σας. Μην αφήνεστε στη θλίψη. Οι καταστάσεις γύρω σας σάς επηρεάζουν πάρα πολύ και φορτώνεστε και με θέματα άλλων. Να διασκεδάζετε περισσότερο. Ερωτικά, τα «παιχνίδια» είναι πιθανά. Προσέξτε όμως μην εκτεθείτε.


Υδροχόος
Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες, που ίσως σας παρασύρουν σε ανοησίες ή εσείς δεν τους κατανοείτε, οπότε δεν υπάρχει συνεννόηση. Ερωτικά, η καλή Αφροδίτη αλλάζει τη διάθεσή σας και σας καθιστά δημοφιλείς, ευχάριστους και ευδιάθετους. Είστε δημοφιλείς και ευχάριστοι.

 
Ιχθύες
Δεν χρειάζεται να αποφύγετε τα ταξίδια, αλλά οδηγείτε προσεκτικά. Μην κουτσομπολεύετε.
Δώστε προσοχή στην ψυχολογία και στην υγεία σας. Ερωτικά, μην μπλέξετε με άτομα που δεν ξέρετε καλά. Οι δεσμευμένοι ίσως έχετε κάποια παράπονα από το ταίρι σας.