Κριός
Μια υπέροχη Σελήνη, σε σύνοδο με τον Δία, βρίσκεται απέναντί σας σήμερα, παρέχοντάς σας την ευκαιρία να διορθώσετε πιθανά προβλήματα ή να λύσετε παρεξηγήσεις στη σχέση σας ή σε κάποια συνεργασία σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Δείξτε τα συναισθήματά σας.

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα σας ωθεί να δώσετε προτεραιότητα είτε στην εργασία σας είτε σε άλλες υποχρεώσεις. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και να αλλάξετε προς το καλύτερο, αλλά και να φροντίσετε την υγεία σας. Ευκαιρία να λύσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις.

Δίδυμοι
Μέρα γεμάτη ερωτισμό είναι η σημερινή για σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι και δημιουργικότητα είναι τα χαρακτηριστικά της. Η Σελήνη στον Ζυγό, σε σύνοδο με τον Δία, σας χαρίζει μεγάλη έμπνευση, αλλά και γοητεία. Περνάτε καλά με τα παιδιά.

Καρκίνος
Το σπίτι σας, η οικογένειά σας και πάσης φύσεως υποθέσεις που αφορούν ακίνητα είναι οι προτεραιότητές σας σήμερα και εκεί στρέφονται κυρίως η προσοχή και η φροντίδα σας. Αν ασχολείστε με μεσιτικά θέματα, κατασκευές και καλλιέργειες, έχετε μεγάλη εύνοια.

Λέων
Είναι μια μέρα κατάλληλη είτε για εκδρομές και ταξίδια είτε για επικοινωνία με συγγενείς, φίλους και άλλους οικείους σας. Ο λόγος σας είναι καλός, επιχειρηματολογείτε έξυπνα και έχετε πειθώ. Εύνοια σε διδασκαλία, μεταφορές, επικοινωνίες, εμπόριο, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, συγγραφή και δημοσιογραφία.

Παρθένος
Σήμερα ίσως πάρετε λεφτά ή κλείσετε καλές και προσοδοφόρες συμφωνίες. Πιθανές είναι και κάποιες ευχάριστες ή συμφέρουσες αγορές. Γίνεστε χαρούμενοι με απλά πράγματα, όπως ένα καλό φαγητό, ένα ποτάκι αλλά και με το σεξ, που, στην περίπτωσή σας, είναι… αρκετά πικάντικο!

Ζυγός
Σελήνη και Δίας στο ζώδιό σας σάς καθιστούν πρωταγωνιστές. Η χάρη, η γοητεία και η πειθώ σας φέρνουν καλά αποτελέσματα, ενώ η διαίσθησή σας σάς ωθεί στον σωστό δρόμο. Κάποιοι θα αναλάβετε υψηλότερες θέσεις και άλλοι ίσως έχετε αισθηματικές εξελίξεις!

Σκορπιός
Σήμερα γίνεστε φίλοι με τον πιο κοντινό σας άνθρωπο: τον εαυτό σας. Αυτό για σας είναι πολύ σημαντικό, καθώς εδώ και καιρό παίζατε ένα… μαζοχιστικό παιχνίδι αυτοτιμωρίας! Κάτι αλλάζει μέσα σας. «Βουτάτε» βαθιά στην ψυχή σας και βρίσκετε τι σας κάνει ευτυχισμένους.

Τοξότης
Οι φίλοι και οι παρέες σας σήμερα είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζουν στις επιλογές σας, υλικά και ψυχικά. Κάνετε εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις και ξεχωρίζετε, ως ηγέτες, στο πλήθος. Εύνοια, αν ασχολείστε με ΜΜΕ, τεχνολογίες, μεγάλες εταιρείες και πολιτική.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας, ενώ είναι πιθανό να καταφέρετε να ανέλθετε κοινωνικά και να ξεχωρίσετε, δείχνοντας την αξία σας. Τα ηγετικά σας προσόντα θα εκτιμηθούν. Μερικοί θα βρεθείτε σε γλέντια ή άλλες συναθροίσεις.

Υδροχόος
Πνευματική άνοδος και πρόοδος για σπουδαστές, φοιτητές, συγγραφείς, εκδότες και εκπαιδευτικούς, ενώ έχετε πολύ καλές ιδέες, οι οποίες είναι ρεαλιστικές και θα τύχουν ευρείας αποδοχής. Μερικοί κάνετε ταξίδια και άλλοι έχετε ευκαιρίες με ξένους και εξωτερικό. Εύνοια σε τουριστικές εργασίες.

Ιχθύες
Ακρως ερωτική και… σεξουαλική μπορεί να είναι η σημερινή ημέρα, ενώ καταφέρνετε να λύσετε «γρίφους» οι οποίοι σας βασάνιζαν καιρό. Κάποιοι παίρνετε χρήματα ή υπογράφετε συμβόλαια προς όφελός σας. Αν η εργασία σας σχετίζεται με μεταλλεύματα, πολύτιμους λίθους κ.λπ., θα έχετε κέρδη.