Κριός
Χαμογελάστε, παίξτε με τους άλλους, αναδείξτε τον ευχάριστο εαυτό σας. Είστε καλοί άνθρωποι, αλλά δεν το δείχνετε. Συχνά κάνετε τη ζωή των άλλων μαύρη, επειδή επιμένετε να τους φτάσετε στα όριά τους, για να δείτε αν θα ανταποκριθούν ή αν… θα εγκαταλείψουν.

Ταύρος
Δεν πάσχετε από έλλειψη συναισθηματικής ευφυΐας. Ωστόσο το μυαλό τους, το οποίο είναι αμείλικτο, κάνει την ψυχή σας είναι αμήχανη. Ο εγκέφαλός σας υπερλειτουργεί, γεμίζοντάς σας με νευρώσεις και φοβίες. Δώστε προτεραιότητα στην καριέρα σας και στα χρήματα, αντί να κλαίγεστε!

Δίδυμοι
Ακούτε τη φωνή του συναισθήματος, αλλά αυτό ίσως σας ωθεί να παθαίνετε πανικό και τα κάνετε θάλασσα. Για να μη τα βρείτε σκούρα, απλώς πρέπει να ξυπνήσετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Αν το καταφέρετε, θα έχετε κοντά σας αξιόπιστους ανθρώπους.

Καρκίνος
Εχετε ως κύριο αίτημα την αγάπη, το μοίρασμα και τη συντροφικότητα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Το «Εγώ» σας σε αυτήν τη φάση βρίσκεται… σε πλήρη υποχώρηση και το «Εμείς» σε απόλυτη κυριαρχία. Ο εγωισμός σας αντικαθίσταται από ένα ιδιότυπο είδος ναρκισσισμού.

Λέων
Ενας ζευγαρωμένος Λέων είναι ένα πλάσμα γεμάτο αυτοπεποίθηση, ενεργητικότητα και δημιουργικότητα. Αντίθετα, ένας μοναχικός Λέων μοιάζει με μαραμένο λουλούδι, έστω κι αν προσπαθεί να καλύψει αυτήν την έλλειψη μέσω της φιλίας ή των κοινωνικών δράσεων. Ανοιχτείτε στον κόσμο και αφεθείτε στη ροή.

Παρθένος
Τελευταία δεν δίνετε μεγάλη σημασία στη γνώμη του κόσμου ούτε είστε επιρρεπείς στην κολακεία. Ωστόσο, σας αρέσουν τα γλυκόλογα και κάθε έκφρασης τρυφερότητας, με τη διαφορά ότι δεν επιδιώκετε να γίνετε αρεστοί, πείθοντας είστε καλοί, όμορφοι ή, τουλάχιστον, χαριτωμένοι. Προχωράτε στον σωστό δρόμο!

Ζυγός
Παρά τον επιφανειακά ελεύθερο τρόπο σκέψης σας, είστε παραδοσιακοί στην ανάγκη σας για μια σταθερή σχέση, χωρίς αυτό να αποκλείει περιπέτειες, φανταστικές ή πραγματικές. Το ζητούμενο για σας, λοιπόν, σε αυτήν τη φάση δεν είναι τόσο το σεξ όσο μια ανάγκη για κατανόηση.

Σκορπιός
Σε ό,τι αφορά το σεξ, ο αισθησιασμός, η τρυφερότητα και η αγκαλιά έχουν τον πρώτο λόγο. Τελευταία έχετε ανάγκη από διασκέδαση, ενώ είναι «απαραίτητο» για σας να βλέπετε τη ζωή από την όμορφη και αρμονική πλευρά της, δηλαδή μια σχετικής άνεσης και ελπίδα.

Τοξότης
Οσο κι αν προσπαθείτε να δείχνουν κυνικοί, σκληροί και απόλυτοι, αλλάζετε τελείως πρόσωπο όταν ερωτευτείτε. Ωστόσο, σας αρέσει να σας σέβονται ή και να σας φοβούνται, ακόμη και το πρόσωπο που αγαπάτε. Μέσω της επιβολής προσπαθείτε να γίνετε ανθρώπινοι και αποδεκτοί.

Αιγόκερως
Πιστεύετε πως οι οικείοι σας περισσότερο βασίζονται σε σας παρά σας αγαπούν. Δεν είστε επιπόλαια ή ανέμελα άτομα, γι’ αυτό και δεν δείχνετε πως νιώθετε έτσι. Ούτε ψυχρά, όσο κι αν προσποιείστε. Εχετε δυνατά πάθη και επιθυμίες, που προσπαθείτε να ελέγξετε.

Υδροχόος
Είναι κατανοητό το να θέλετε κάποιες στιγμές να γίνεστε… τραγικά πρόσωπα, ιδίως όταν ερωτεύεστε, κάτι, άλλωστε, που δεν σας συμβαίνει συχνά. Στην πορεία της ερωτικής σας ζωής πολλοί σας έχουν αποκαλέσει άκαρδους ή αδιάφορους. Στην πραγματικότητα, είστε ικανοί για αφοσίωση και προσφορά.

Ιχθύες
Στην εργασία νιώθετε πως έχετε εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας. Δεν είναι αλήθεια. Ερωτικά, δεν αρκείστε στην «κατοχή» του άλλου ως παρουσίας, αλλά επιθυμείτε να κατακτήσετε παράλληλα το σώμα, την καρδιά και το μυαλό του/της συντρόφου σας. Γίνετε άτομα εμπιστοσύνης!