Αν θέλετε να φτιάξετε ομελέτα αλλά τα βρίσκεται σκούρα με το τηγάνι υπάρχει λύση, καθώς μπορείς να την μαγειρέψεις μέσα σε σακούλα.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια πλαστική σακούλα για σάντουιτς που να κλείνει από πάνω. Στη συνέχεια να σπάσεις κάποια αβγά και να την…ταρακουνήσεις, έτσι ώστε να αναμειχθούν οι κρόκοι με τα ασπράδια.

Το επόμενο βήμα είναι να ανοίξεις και πάλι τη σακούλα και να προσθέσεις ψιλοκομμένα λαχανικά, μπέικον, λουκάνικο και τυρί.

Στη συνέχεια θα πρέπει να βράσεις νερό μέσα σε μία μεγάλη κατσαρόλα, να βάλεις μέσα τη σακουλίτσα με το μείγμα που έχεις ανακατέψει και μέσα σε 10 με 15 λεπτά θα έχεις μια γευστικότατη ομελέτα.