"Ο καφές είναι μια γλώσσα από μόνος του"

Ο Jackie Chan, μέσα από το συγκεκριμένο quote, έδωσε ίσως μια από τις πιο εύστοχες απαντήσεις, για το τι είναι ο καφές.

Ναι… ο καφές είναι μια επίσημη γλώσσα που «ομιλείται» σε πολλά σπίτια και πρέπει κανείς να έχει την απόλυτη καφετιέρα, για να απολαμβάνει την… «εκμάθηση» στο έπακρο.

Για την in house ιερή ώρα του καφέ, το Πλαίσιο έχει 3 κορυφαίες προτάσεις, οι οποίες «ομιλούν» εξαιρετικά την γευστική αυτή γλώσσα και μπορούν να εγγυηθούν για ένα barista-αποτέλεσμα!

Για «κομψό» καφέ

3208710_1

Για «κομψό» καφέ

Η χειροκίνητη espresso καφετιέρα Delonghi, είναι ό,τι πρέπει για να φτιάξει κανείς γρήγορα και με επιτυχία, τον πρώτο καφέ της ημέρας.

Η 1350W ισχύ της EC685.BK θα ετοιμάσει το νερό σε χρόνο ρεκόρ ενώ η 15bar πίεση, εξασφαλίζει πλούσιο καϊμάκι. Για τους λάτρεις του cappuccino, το ακροφύσιο ατμού είναι πανέτοιμο, για ένα art-level αφρόγαλα.

Η αυτόματη λειτουργία τερματισμού θα σας απαλλάξει από το αιώνιο ερώτημα: έκλεισα ή δεν έκλεισα την καφετιέρα; 

Όσον αφορά τον απλό και κομψό σχεδιασμό της, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας η οποία απορρέει από την αρμονική συνύπαρξη μετάλλου και χρωμίου. Η espresso καφετιέρα Delonghi EC685.BK είναι έτοιμη να σας κακομάθει σε… προσιτή τιμή.

Η εσπρεσιέρα που… «διαβάζει» τον καφέ

krps

Είναι γεγονός. Η καφετιέρα Nespresso ΧΝ9211 της Krups, μπορεί και… διαβάζει το εσπρέσσο ! Συγκεκριμένα, αναγνωρίζει αυτόματα τα 3 διαφορετικά μεγέθη κάψουλας και δεν χρειάζεται να αλλάζονται κάθε φορά οι ρυθμίσεις χειροκίνητα. Έτσι μπορεί κανείς να απολαμβάνει καφέ σε όποιο μέγεθος κούπας επιθυμεί: Espresso, Double Espresso, Gran Lungo.

Επίσης διαθέτει έξυπνη τεχνολογία Bluetooth® και Wi-Fi. Χάρη στην αυτόματη ενημέρωση του λογισμικού της μηχανής, εξασφαλίζεται η καλύτερη και η πιο σύγχρονη εμπειρία Nespresso.                                       

Με λίγα λόγια, ο απόλυτος καφές με το πάτημα ενός κουμπιού και τη μοναδική τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion είναι Krups XN9211.

Μια σταρ, φτιάχνει καφέ

3176002

Ένας καφές από την Philips EP2235/40 ισοδυναμεί με αυτόγραφο από celebrity. Διαθέτει 100% κεραμικούς μύλους υψηλής τεχνολογίας, που εγγυώνται ιδανικό άλεσμα του καφέ για πολλά χρόνια, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί. Ο καφές αλέθεται με τέτοιο τρόπο, ώστε η εκχύλιση νερού να διατηρεί όλες τις ουσίες και τα αρώματα των κόκκων του για τουλάχιστον 20.000 φλιτζάνια, ενώ αφαλάτωση θα χρειαστεί μετά από 5.000 φλιτζάνια. Τέλος, ο χρήστης μπορεί και ελέγχει την ένταση και την ποσότητα του καφέ με το μενού My Coffee Choice.

Που θα βρεις τις παραπάνω οικιακές συσκευές; Μα φυσικά στο Πλαίσιο

Η επιλογή για την καλύτερη καφετιέρα θα είναι λίγο δύσκολη. Όσο top και να είναι τα χαρακτηριστικά τους, στο τέλος μια ερώτηση θα κυριαρχήσει: ποια είναι για εμένα;

Όπως κατάλαβες ποιος είναι ο καφές σου με την πρώτη γουλιά, έτσι θα γίνει και με την καφετιέρα… θα είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Αρκεί μια βόλτα στο Πλαίσιο.  

Ζωή με… Πλαίσιο

Από τα 25 καταστήματα Πλαίσιο, στα 16 οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν μεγάλες εκθέσεις οικιακών συσκευών και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, ευέλικτη, γρήγορη και οικονομική. Και αυτό συμβαίνει λόγω της βαθιάς τεχνογνωσίας και εμπειρίας σε ότι αφορά τις οικιακές συσκευές. Επιλέγοντας Πλαίσιο, ο καταναλωτής απολαμβάνει μια σειρά υπηρεσιών -όπως: επισκευή οικιακού εξοπλισμού στον χώρο του πελάτη, εγκατάσταση, απεγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικού, σύνδεση και επίδειξη οικιακών συσκευών- οι οποίες κάνουν την καθημερινότητα πιο λειτουργική.

Η ζωή μπαίνει σε Πλαίσιο και γίνεται καλύτερη!