Η Κιάρα Κινγκ, μια διάσημη tiktoker από την Αγγλία, αποκάλυψε σε πρόσφατο βίντεο της ότι ήρθε στη χώρα μας για να βρει το άλλο της μισό, μέσα από ένα ριάλιτι σχέσεων και ραντεβού.

«Βασικά δεν μπορώ να πω πολλά για το σόου επειδή τεχνικά δεν επιτρέπεται να πω τίποτα. Αλλά είμαι αγχωμένη γιατί δεν έχω ξαναβγεί ποτέ στη τηλεόραση. Και δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί» ισχυρίζεται αρχικά.

@chiaraking IM GOING ON A REALITY SHOW…@Prime Video UK ♬ original sound - Chiara King


«Θα γνωρίσω γοητευτικούς άντρες; Θα είναι δράμα; Δεν ξέρω! Επίσης δεν έχω ισιωτική για τα μαλλιά μου και θα είναι σαν βρεγμένος σκύλος. Δεν έχω ξανακάνει ριάλιτι και είμαι λίγο μπερδεμένη. Επίσης σε αυτό το σόου πρέπει να πίνεις και να πίνεις πολύ. Οπότε θα πιώ! Θα προσπαθήσω να συγκρατήσω τον εαυτό μου γιατί δεν θέλω να δείχνω χαζή στην κάμερα» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έγινε viral και πολλές γυναίκες, ακόμα και Ελληνίδες, θέλησαν να σχολιάσουν χιουμοριστικά την επιλογή της Κιάρα.

@almostsatisfiedarchitect @Chiara King Best of luck 🤞🤞🤞 #ελαπαναγιαμου #fyp #fy #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - sevasti sp