Το ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ και η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ κα Μέρω Κεσεσίογλου διοργάνωσε φιλανθρωπική βραδιά στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στις 18 Δεκεμβρίου με τον αγαπημένο τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, που με τα γνωστά τραγούδια του έκανε το κόσμο να συμμετέχει ενεργά τραγουδώντας μαζί του με ενθουσιασμό!

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνεχίστηκε με τη μουσική μπάντα της ΕΥΑ ΚΟΤΑΝΙΔΗ & THE APPLES που έπαιξε Ελληνικά και ξένα κομμάτια δίνοντας φινάλε στη βραδιά. Η ΕΥΑ ΚΟΤΑΝΙΔΗ κόρη του γνωστού αείμνηστου ηθοποιού ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΑΝΙΔΗ έδωσε με το ταλέντο της και τη φρεσκάδα της μια ξεχωριστή νότα συντελώντας και αυτή στο φιλανθρωπικό σκοπό!

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα 300 ορφανά φορείς του AIDS που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο που έχει ιδρύσει η ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ στην ΑΦΡΙΚΗ και στη ΦΛΟΓΑ που από το 1982 αγκαλιάζει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας.

H βραδιά συνεχίστηκε με υπέροχο FASHION SHOW υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ με φανταστικές δημιουργίες του δημοφιλούς σχεδιαστή ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΝΙΑΤΗ που σχεδίασε ρούχα ειδικά για αυτή τη βραδιά αλλά και καταπληκτικές γούνες από την εταιρεία AVANTI FURS.

Όλοι οι χορηγοί συνετέλεσαν, ώστε να στεφθεί η βραδιά με απόλυτη επιτυχία .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χρυσό χορηγό THALASSA MARITIME στις εταιρείες LEON SHIPPING , LOTUS SHIPPING ,NATURAL DOCTOR , AVIN , LATSCO , ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ για τη στήριξη και συνδρομή τους .

Το κτήμα DOMAINE AGROVISION της οικογένειας ΚΑΡΡΑ διέθεσε όλα τα κρασιά της ,η COCA- COLA 3E όλα τα αναψυκτικά ,τα ζαχαροπλαστεία FRESH και PASARELLA τα γλυκά , ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗ και οι εταιρείες MAX FACTOR και LANCASTER διέθεσαν καλλυντικά προϊόντα τα Κέντρα Ιατρικής Δερματολογικής Κοσμετολογίας VIVIFY και τα DNA CENTERS διέθεσαν από μια θεραπεία σε όλους τους παρευρισκόμενους , όπως επίσης και η φαρμακευτική εταιρεία ΚΙΤΕ HELLAS διέθεσε το πρώτο ΚΟΛΛΥΡΙΟ για τα μάτια σε μορφή SPRAY .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΡΟΓΔΑΚΗ που επιμελήθηκε τον υπέροχο Χριστουγεννιάτικο στολισμό των τραπεζιών.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ο Βουλευτής κος Γιώργος Κουμουτσάκος ,ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κος Χρήστος Τεντόμας, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κα Λουκία Κεφαλογιάννη η γνωστή γιατρός Ενδοκρινολόγος Διαβητολόγος κα Οδύσσεια Κωνστάντουρα της ODC MEDICAL CLINIC, η κα Μαριγώ Λεμού , η κα Δέσποινα Πορτοκάλη της ORANGE ADVERTISING , η κα Ρένα Βασιλάκη Πρόεδρος των Αθηναίδων και της Παγκρητίου Ενώσεως , η κα Βασιλική Κορδερά της BERGMANN KORD, η κα Νίκη Παξιμαδάκη Πρόεδρος των Αμαρυλλίδων , η κα Ειρήνη Ξακουστή Πρόεδρος των Αμαρυλλίδων – AHEPA FAMILY , η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η Σάσα Σταμάτη , ο Γιώργος Πράσινος , κα Βούλα Σαραντάρη της LIONS CLUB HELLEN KELLER , o κος Λουκάς Κυλικάς της φαρμακευτικής εταιρείας MEDHEL HELLAS , ο κος και η κα Κρανιά και πολλοί άλλοι.