Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει! Ήρθε και επίσημα η ώρα να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε τις αγορές σας γιατί δεν θέλετε να αφήσετε για την τελευταία στιγμή τα δώρα των αγαπημένων σας. Τα gadget όλων των σχημάτων και μεγεθών αποτελούν μία από τις πιο δυνατές επιλογές, με τα wearables και τα smartwatches να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας όλων. Αν το καλοσκεφτείτε, ποιος δεν θα ήθελε ένα κομψό και προηγμένο smartwatch για να έχει όλα όσα χρειάζεται στην άκρη του χεριού του;

Θα βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στους αγαπημένους σας μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartwatches ενώ θα το παραλάβετε στην ώρα του, στην πόρτα σας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Εάν μάλιστα σκέφτεστε να κάνετε δώρο και στον εαυτό σας ένα smartwatch, τώρα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA και να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση.

Τώρα οι αγορές σας γίνονται πιο εύκολες, καθώς το SHOPFLIX σας βοηθά να αποκτήσετε ό,τι κι αν θέλετε (όσο και αν κοστίζει) με έως 60 άτοκες δόσεις.

Γιατί το smartwatch είναι ένα από τα καλύτερα δώρα

Ξεκινώντας από τα βασικά, τα smartwatches περιλαμβάνουν ορισμένες βασικές λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διατήρηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες όπως η παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, βήματα που έγιναν, θερμίδες που καίγονται και πολλά άλλα.

Επιπλέον, είναι συμβατά με τα περισσότερα κινητά, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι τα φορούν βρίσκονται πάντα σε σύνδεση χωρίς να χάνουν κλήσεις, μηνύματα και email. Αφήστε την αισθητική και τα ενδιαφέροντα των αγαπημένων σας να σας καθοδηγήσουν στην τελική επιλογή.

Τρία κορυφαία μοντέλα που ξεχωρίζουν και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, περιλαμβάνουν:

Smartwatch Xiaomi Redmi Watch 2 Lite 42mm

Θέλετε ένα δώρο για εκείνον τον φίλο που είναι fitness freak; Το Smartwatch Xiaomi Redmi Watch 2 Lite 42mm είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό και τα δικά του watch faces, για να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά του.

Είτε απολαμβάνει τις προπονήσεις του στο γυμναστήριο είτε γυμνάζεται στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους, θα καταγράφει και την παραμικρή του κίνηση σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα, θα μπορεί να ορίσει τους δικούς του προσωπικούς στόχους, έτσι ώστε να βελτιώνει την φυσική του κατάσταση και να γίνεται όλο και πιο fit.

xiaomi-redmi-watch-2-lite-42-mm-black-1

Υπολογίζει την ημερήσια καύση θερμίδων, τα βήματα που θα κάνει αλλά και τη διάρκεια που ήταν σε ορθοστασία, για να έχει πάντα επίγνωση της φυσικής του κατάστασης. Με 17 επαγγελματικά modes προπόνησης και ειδοποίηση κίνησης, είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψει!

Αγοράστε το από 59,90€

Smartwatch Huawei Watch GT 2 Sport 46mm

Με αυτονομία 2 εβδομάδων σε πλήρη χρήση και αναρίθμητες λειτουργίες το Smartwatch Huawei Watch GT 2 Sport 46mm μπορεί να απλοποιήσει και να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα των αγαπημένων σας.

Πρόκειται για καλή επιλογή ακόμα και για άτομα που δεν γυμνάζονται τόσο, καθώς ως χρήσιμο εργαλείο υγείας και ευεξίας, δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης του ύπνου και της πίεσης, της καύσης θερμίδων αλλά και της καταμέτρησης βημάτων.

huawei-watch-gt-2-black

Παράλληλα έχει την δυνατότητα αποθήκευσης έως και 500 τραγουδιών για να ακούει απευθείας μουσική, όποτε το θελήσει ενώ μπορεί να απαντήσει ή να κάνει κλήσεις και να λαμβάνει ειδοποιήσεις μηνυμάτων μέσω Bluetooth.

Αγοράστε το από 113,93 €

Apple Watch Series 7 Aluminium 45mm

Για εκείνον τον φίλο που το πρόγραμμά του είναι γεμάτο υποχρεώσεις και δραστηριότητες το Apple Watch Series 7 Aluminium 45mm θα γίνει κορυφαίος σύμμαχος στην καθημερινότητά του, καθώς χάρη στις προηγμένες λειτουργίες του δεν θα χάνει καμία ειδοποίηση, θα έχει πάντα τον έλεγχο της υγείας του, θα παρακολουθεί τα επίπεδα της φυσικής του δραστηριότητας και δεν θα ξεχνά τίποτα, καθώς έχει υπενθυμίσεις ακόμα και για να κινείται μέσα στην ημέρα.

Η μεγαλύτερη, πιο προηγμένη Always-On Retina οθόνη κάνει τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα, επιτρέποντάς του να βλέπει τα δεδομένα του με άνεση.

20211011093048_apple_watch_series_7_aluminium_41mm_blue-450x450

Οι προηγμένες λειτουργίες που ενσωματώνει, επιτρέπουν να μετρά το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα ενώ θα έχει πρόσβαση και σε εφαρμογές παρακολούθησης της υγείας αλλά και σε δεκάδες προπονήσεις από tai chi έως και pilates.

Αγοράστε το από 450,00€