Εκδρομή στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα πραγματοποίησε η βασίλισσα Λετίθια, η πεθερά της, βασίλισσα Σοφία και οι πριγκίπισσες Λέονορ και Ινφάντα Σοφία, οι οποίες δεν έχασαν την ευκαίρια για ψώνια και επισκέφθηκαν την καλοκαιρινή αγορά χειροτεχνίας La Llonja στο Paseig de Sagrera, όπου και αγόρασαν παραδοσιακά προϊόντα και αναμνηστικά της Μαγιόρκα.

Την παράσταση, φυσικά, έκλεψε η 49χρονη βασίλισσα Λετίθια, που ανέδειξε τα αξιοζήλευτα μαυρισμένα και γυμνασμένα πόδια της με ένα ροζ μίνι φόρεμα αξίας 29,95 ευρώ από τα Zara, συνδυασμένο με ασορτί εσπαντρίγιες από τον ισπανικό οίκο Clooui.

Η 83χρονη βασίλισσα Σοφία, έλαμπε με ένα εμπριμέ σύνολο το οποίο συνδύασε με λευκή μπλούζα, ενώ οι δύο έφηβες κόρες της, η 16χρονη πριγκίπισσα Λεόνορ και η 15χρονη πριγκίπισσα Σοφία, ακολούθησαν την στιλιστική επιλογή της μητέρας τους με φορέματα Zara.
letithia3

Η Λεονόρ ήταν απόλυτα συγχρονισμένη με το στυλ της μητέρας της, φορώντας ένα εμπριμέ κοντό φόρεμα – πουκάμισο αξίας επίσης 29,95 ευρώ, συνδυασμένο με λευκές εσπαντρίγιες. Πάντως, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η 49χρονη βασίλισσα Λετίθια φορούσε πιο κοντό φόρεμα από την 16χρονη κόρη της και μέλλουσα βασίλισσα της Ισπανίας.
letithia2

Παρόμοια ήταν και η εμφάνιση της 15χρονης πριγκίπισσας Σοφίας, η οποία επέλεξε επίσης ένα φόρεμα Zara, και συγκεκριμένα ένα κρεμ σύνολο με μπεζ ρίγες και κόψιμο στη μέση. Και οι τέσσερις γυναίκες ολοκλήρωσαν το λουκ τους με εσπαντρίγιες.
letithia_2

Υπενθυμίζεται ότι η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές στις Βαλεαρίδες Νήσους, κάνοντας κάποιες επίσημες εμφανίσεις προτού αποσυρθούν για να περάσουν το υπόλοιπο των διακοπών τους ιδιωτικά.