Πέτρος και Παύλος (και Παυλίνα και Πετρούλα), Ηλίας και Ηλιάνα, Απόστολος και Μαρίνα, Παρασκευή και Παντελής. Αποκλείεται να μην έχεις κανένα αγαπημένο πρόσωπο που να γιορτάζει στο ερχόμενο διάστημα – και αφήσαμε απ’ έξω τον Κωνσταντίνο και την Ελένη, αλλά και τους αυγουστιάτικους Σωτήρηδες, Παναγιώτηδες και Μαρίες. Πρόσθεσε και τα αναπόφευκτα γενέθλια και τις επετείους, και καταλαβαίνεις ότι τα δώρα που θα χρειαστεί να προμηθευτείς στο άμεσο μέλλον είναι πάρα πολλά.

Όμως δεν χρειάζεται να είσαι Κροίσος για να χαρίσεις χαμόγελα στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες. Αρκεί να λάβεις υπόψη σου τα προσωπικά τους γούστα, να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη – και να ξέρεις πού να κοιτάξεις.

Εμείς ψάξαμε στην τεράστια ποικιλία του shopflix.gr σε προϊόντα και κατηγορίες, και εντοπίσαμε επιλογές που σίγουρα θα χαιρόμασταν αν μας τις είχαν προσφέρει, σε τιμές που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις. Αν δεις κάτι που σου αρέσει, προτείνουμε να βιαστείς, για να προλάβεις και τις ενδιάμεσες εκπτώσεις. Και αν δεν έχεις κάποιον που να γιορτάζει άμεσα, γιατί να μην κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου;

Elari Nanobeat Ηχείο Bluetooth 3W με 10 Ώρες Λειτουργίας Black

Τόσο μικρό που χωρά στην παλάμη σου, τόσο δυνατό που όταν το ακούσεις θα απορείς. Το ηχείο Nanobeat της Elari είναι το ιδανικό δώρο για εκείνη τη φίλη που πάντα θέλει κάτι να σας βάλει να ακούσετε – αλλά και για τον φίλο που ταξιδεύει συχνά, και χρειάζεται ένα gadget που θα τον συντροφεύει παντού.

radiaki

Πανάλαφρο και ισχυρό, είναι full range ώστε να μην τους απογοητεύσει όποια και αν είναι τα μουσικά τους γούστα και η μπαταρία του αντέχει για 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής με μια φόρτιση. Κι αν το χρειαστούν για περισσότερο; Αν έχουν μαζί τους ένα συνηθισμένο powebank, μπορούν απλώς να το συνδέσουν στη θύρα USB του Nanobeat τους.

Αγόρασέ το από 11€.

Activity Tracker Xiaomi Mi Smart Band 6 Αδιάβροχο με Παλμογράφο Μαύρο

Όποιος ή όποια και αν γιορτάζει, είναι απίθανο να μην εκτιμήσει το κομψό – και εξαιρετικά χρηστικό – Activity Tracker της Xaiomi. Με 30 fitness modes, το Mi Smart Band 6 θα καλύψει και τον πλέον αθλητικό, λειτουργώντας ως ένας hi-tech προσωπικός προπονητής. Και καθώς είναι αδιάβροχο σε 50 μέτρα βάθος, είναι ιδανικό και για κολυμβητές.

ologaki

Ακόμη, όμως, κι εκείνοι που δεν είναι φίλοι της άσκησης, σίγουρα θα εκτιμήσουν τη δυνατότητα καλύτερης εποπτείας της υγείας τους, αφού θα τους επιτρέψει να παρακολουθούν τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα, και θα παρακολουθεί τον καρδιακό τους ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Άλλες δυνατότητες που προσφέρει; Την παρακολούθηση του εμμηνορροϊκού κύκλου, των επιπέδων άγχους και του ύπνου και μια μπαταρία που διαρκεί έως 14 ημέρες σε κανονική λειτουργία και έως και 19 σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Αγόρασέ το από 27,99€.

Ηλεκτρικό Ανοιχτήρι Κρασιού Τιρμπουσόν με Βάση OneTouch

Όλοι έχουμε έναν φίλο ή μια φίλη που – παρά τις αμέτρητες ικανότητές του – για κάποιο λόγο αδυνατεί να μάθει πώς να ανοίγει ένα μπουκάλι κρασί, χωρίς να κάνει τον φελλό χίλια κομμάτια.

usb

Η λύση βρέθηκε και είναι προσεγμένη αισθητικά, εξαιρετική ως έκπληξη και εξαιρετικά οικονομική. Ένα ηλεκτρικό ανοιχτήρι μπουκαλιών όπως το παραπάνω θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα παρά ποτέ, ανοίγοντας κάθε κρασί με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο led φωτισμός δίνει μια έξτρα σχεδιαστική νότα, ενώ το διαφανές κάλυμμα του τιρμπουσόν εξασφαλίζει ότι ο φίλος ή η φίλη θα μπορεί πάντα να δει ότι όλα δουλεύουν ρολόι.

Αγόρασέ το από 22,90€.

Συσκευή Μασάζ Μικρο-Ηλεκτρισμού 4D Massage Roller

Είναι αυτό το πιο χαλαρωτικό δώρο; Ναι, είναι. Η συσκευή μασάζ μικρο-ηλεκτρισμού, αξιοποιεί τέσσερις σφαίρες με ειδική, ανάγλυφη επιφάνεια που προσαρμόζονται σε όλα τα σημεία του σώματος, για να προσφέρει ανακούφιση επαγγελματικού επιπέδου.

ojaxoiqjs

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει από πόνους στην πλάτη, αλλά και από εκείνους που οφείλονται στην ισχιαλγία και την οσφυαλγία – ή απλώς για να απομακρύνει το άγχος της καθημερινότητας και να χαρίσει ένα αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης. Παράλληλα, είναι ιδανικό για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την τόνωση των μυών, την αποσυμφόρηση της λέμφου και τη μείωση του όγκου.

Αγόρασέ το από 11,80€.

Σταυροδρόμια, Jonathan Franzen

Δεν έχει υπάρξει βιβλιόφιλος που να έχει απογοητευτεί ανοίγοντας το δώρο του και βρίσκοντας ένα χορταστικό μυθιστόρημα του Jonathan Franzen. Η τελευταία του δουλειά, γεμάτη χιούμορ, οξύνοια και τρυφερότητα, απλώνεται σε πάνω από 700 καλογραμμένες σελίδες και μας καλεί σε ένα ταξίδι γεμάτο σασπένς στις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ.

biblio

Πάρε μια ιδέα και από το οπισθόφυλλο:

23 Δεκεμβρίου 1971: στο Σικάγο προβλέπεται έντονη κακοκαιρία. Ο Ρας Χίλντεμπραντ, αναπληρωτής πάστορας σε μια φιλελεύθερη εκκλησία των προαστίων, είναι σχεδόν έτοιμος να διαλύσει τον γάμο του στον οποίο πλέον δε βρίσκει χαρά – εκτός αν τον προλάβει η σύζυγός του Μάριον, η οποία επίσης έχει τη δική της μυστική ζωή. Ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Κλεμ, επιστρέφει από το κολέγιο, πυρπολημένος από ηθική απολυτότητα και έχοντας προβεί σε μια ενέργεια που θα τσακίσει τον πατέρα του. Η αδερφή του Κλεμ, η Μπέκι, το πλέον δημοφιλές κορίτσι στην τάξη της, γυρίζει την πλάτη της σε ό,τι ήξερε και εντάσσεται στην αντικουλτούρα της εποχής, ενώ ο ιδιοφυής μικρότερος αδελφός, Πέρι, που πουλάει ναρκωτικά σε μαθητές γυμνασίου, αποφασίζει να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Καθένας από τους Χίλντεμπραντ αναζητά μια μορφή ελευθερίας που καθένας από τους υπόλοιπους μπορεί να του στερήσει.

Αγόρασέ το από 19,98€.

Κι αν δεν βρήκες αυτό που έψαχνες; Τότε θα σου συστήναμε μια βόλτα στο shopflix.gr, όπου θα διαπιστώσεις ότι πολλά από τα δώρα που θα ήθελες να χαρίσεις είναι διαθέσιμα σε (εξαιρετικές) προσφορές, στο πλαίσιο των ανοιξιάτικων εκπτώσεων. Και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για το πότε θα παραλάβεις το πακέτο σου: χάρη στην αποκλειστική συνεργασία με την Courier Center, το shopflix.gr εγγυάται πως ό,τι παραγγείλεις θα φτάσει στον χώρο σου στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης.