Η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει καθημερινά για όλες τις ξεχωριστές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της. Και είναι κοντά τους και μέσα από το ΑΒ Εshop, για να βρίσκουν πάντα όλα όσα χρειάζονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Με ένα μόνο κλικ!

Αυτή είναι η φιλοσοφία του ΑΒ Eshop, που αναδεικνύεται για άλλη μια χρονιά “E-shop of the Year” και στα φετινά e-volution Awards για τις ιδέες, τις λύσεις και τις επιλογές, που δίνει και έχει επιμεληθεί προσωπικά μία ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων της ΑΒ με αγάπη, γνώση και φροντίδα.

Μαζί με την κορυφαία διάκριση του θεσμού, η ΑΒ Βασιλόπουλος κατέκτησε ακόμη 6 βραβεία:

  • Gold βραβείο, στην κατηγορία Υπηρεσίες Συμβουλευτικής στο E-Commerce για το AB Eshop – Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ”

  • Gold βραβείο στην κατηγορία Operations & Back Office για το AB Eshop

  • Gold βραβείο στην κατηγορία Best in Supermarkets για το AB Eshop – Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ”

  • Silver βραβείο στην κατηγορία Omnichannel Experience για την Omnichannel Εμπειρία στην ΑΒ”

  • Silver βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική Loyalty για το πρόγραμμα πιστότητας AB Plus: Ένας κόσμος γεμάτος προνόμια για όλους και τον καθένα ξεχωριστά”

  • Bronze βραβείο στην κατηγορία Continuous Optimization για το AB Εshop και ΑΒ Eshop App – Το ηλεκτρονικό κατάστημα και η mobile εφαρμογή της ΑΒ”

Το ΑΒ Eshop ξεκίνησε ως μία φρέσκια ιδέα πριν από χρόνια και σήμερα αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τις καθημερινές online αγορές, με παραδόσεις ακόμη και την ίδια μέρα, σε 26 πόλεις πανελλαδικά. Χάρη στο όραμα, την πεποίθηση και το μεράκι της ομάδας της ΑΒ Βασιλόπουλος, το AB Eshop, το κορυφαίο “E-shop της χρονιάς”, προσφέρει, καθημερινά, την καλύτερη ηλεκτρονική αγοραστική εμπειρία στους πελάτες της.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.



Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Για επικοινωνία με την εταιρεία: Αλεξία Μαχαίρα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, τηλ. 210 6608483, amachera@ab.gr & Κατερίνα Χάλκου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας, τηλ. 210 6608775, kchalkou@ab.gr



Σχετικά με τα e-volution awards

Τα e-volution Awards αποτελούν ετήσιο θεσμό υπό τη διοργάνωση των Marketing Week, BOUSSIAS και Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του ελληνικού e-commerce. Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε και φέτος Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 51 κορυφαίους εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες με μακρά, πετυχημένη παρουσία στον κλάδο.