Ο καλύτερος κινηματογράφος βρίσκεται… στο σαλόνι σου! Πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία. Ίσα-ίσα που σου δίνεται η ιδανική ευκαιρία να συνδυάσεις τις κορυφαίες ποιοτικά τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στην αγορά με πανίσχυρα, ευέλικτα και αποδοτικά συστήματα home cinema που θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις σειρές, ταινίες και ό,τι περιεχόμενο τραβά η όρεξή σου ακριβώς όπως θα έκανες στο σινεμά! Η αγορά είναι γεμάτη από προτάσεις για κάθε χώρο, γούστο, αυτί και πορτοφόλι. Εμείς επιλέξαμε τις καλύτερες από κάθε κατηγορία και στις παρουσιάζουμε. Εσύ απλά αποφάσισε ποια προτιμάς!

LG LHB655NW 5.1

11

Κατάλληλο για κάθε χώρο αλλά και χρήστη, το σύστημα LG LHB655NW θα ικανοποιήσει τα «θέλω» σου, όσο απαιτητικά κι αν είναι αυτά. Αποτελείται από ενσύρματα μπροστά και ασύρματα πίσω ηχεία -όλα τους ψηλά- προκειμένου να τα τοποθετήσεις όπως θες εσύ για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Αναπαράγει χωρίς κανένα πρόβλημα 3D ταινίες Blu-ray για ανεπανάληπτες εμπειρίες θέασης και διαθέτει συνολική ισχύ 1000 W για ισορροπημένο ήχο με καθαρούς διαλόγους και βαθύ, απολαυστικό μπάσο. Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Remote και απόκτησε πρόσβαση σε αποκλειστικό, online περιεχόμενο.

Sonos Arc & Sub 5.1

Το σετ Sonoc Arc και Sonos Sub προσφέρει ήχο που καθηλώνει από την πρώτη κιόλας νότα. Βαθύ μπάσο χωρίς θόρυβο, ρεαλιστικά εφέ, εκπληκτικό ηχόχρωμα και πεντακάθαρες ομιλίες θα δώσουν άλλη αίσθηση σε κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου. Έλεγξε το σύστημα με τον τρόπο που προτιμάς (μέσω του τηλεχειριστηρίου, του app ή απλώς φωνητικών εντολών) και άφησε τη δουλειά των βραβευμένων με Όσκαρ μηχανικών της Sonos να… μιλήσει. Η τεχνολογία συντονισμού Trueplay θα βελτιστοποιήσει το τελικό αποτέλεσμα, ενισχύοντας την ακουστική του χώρου σου.

Samsung HW-Q950T 9.1.4

22

Ένα από τα αρτιότερα συστήματα home cinema της αγοράς, το Samsung HW-Q950T διαθέτει 20 (!) ηχεία και 546 W συνολικής ισχύος για το απόλυτο κινηματογραφικό αποτέλεσμα. Ενσωματώνει τεχνολογία Adaptive Sound που του επιτρέπει να αναλύει σε πραγματικό χρόνο το περιεχόμενο που προβάλλει η τηλεόραση, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις του ήχου. Υποστηρίζει τεχνολογίες Dolby Atmos και DTS:X για ένα τρισδιάστατο ηχητικό περιβάλλον ενώ ο ήχος φέρει τη σφραγίδα του φημισμένου California Audio Lab της Samsung. Στα παραπάνω πρόσθεσε Wi-Fi, Bluetooth, HDMI με eARC, HDR 10+ και 4K pass-through και έκλεισες.

Sony HT-S40R 5.1

Κομψό και διακριτικό, το σύστημα HT-S40R της Sony έρχεται με 5.1 κανάλια ήχου συνολικής ισχύος 600 W για να αναβαθμίσει κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου. Προσφέρει ήχο Dolby Digital Surround κάνοντας κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Τα πίσω ηχεία του είναι ασύρματα προκειμένου να μην έχεις να ασχολείσαι με ενοχλητικά καλώδια, ενώ αν διαθέτεις συμβατή τηλεόραση Bravia, μπορείς να στείλεις τον ήχο ασύρματα (μέσω Bluetooth A2DP). Το διακριτικό του design προσφέρει δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο ενώ το χαμηλό του ύψος δεν πρόκειται να επηρεάσει τη θέαση.

Sony BDV-E2100 5.1

33

Ένα σύστημα home cinema που θα αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που απολαμβάνεις το περιεχόμενο της αρεσκείας σου, το Sony BDV-E2100 αποδίδει πλούσιο ήχο 5.1 καναλιών με συνολική ισχύ 1000 W, υποστηρίζοντας μάλιστα 3D Blu-ray για παρακολούθηση ταινιών με συγκλονιστική ποιότητα εικόνας. Προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και NFC για απ’ ευθείας σύζευξη με mobile συσκευές προκειμένου να streamάρεις απ’ ευθείας περιεχόμενο. Έρχεται με ενσωματωμένο δέκτη Wi-Fi και δυνατότητα ελέγχου μέσω smartphone ενώ χάρη στη γρήγορη εκκίνηση, δε θα χάσεις ούτε λεπτό περιμένοντας να ξεκινήσει η ταινία της βραδιάς!

JBL Bar 9.1

44

Ζήσε μοναδικές εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας με το JBL Bar 9.1. Ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με Dolby Atmos και DTS:X, διαθέτοντας 820 W συνολικής ισχύος. Το καλύτερο; Θα ξεχάσεις μια για πάντα τα καλώδια! Η κεντρική μονάδα των 400 W με τα δύο αποσπώμενα ηχεία των 120 W και το subwoofer των 10 ιντσών και 300 W, θα σου χαρίσουν απόλυτα ισορροπημένο ήχο για καθηλωτικές εμπειρίες. Ο ήχος εκτοξεύεται προς όλες τις κατευθύνσεις δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα ενώ την ίδια στιγμή, η συμβατότητα με Chromecast και AirPlay 2 θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.

LG LHB645N 5.1

55

Το LG LHB645N είναι μία επιλογή ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις των σινεφίλ. Διαθέτει ενσωματωμένο Blu-ray player που θα σου επιτρέψει να παίξεις τα μεγαλύτερα blockbusters της ταινιοθήκης σου, υποστηρίζοντας μάλιστα και 3D περιεχόμενο για εμπειρίες θέασης πιο ρεαλιστικές από ποτέ. Με 5.1 κανάλια ήχου και συνολική ισχύ 1000 W, θα σε ξεσηκώσει με την εκρηκτική του απόδοση. Έρχεται με λειτουργία Bluetooth Standby, υποστηρίζει Multiroom και προσφέρει πρόσβαση σε online περιεχόμενο μέσω του app Remote της LG (διαθέσιμη για mobile συσκευές).

Sonos Beam 5.1

Αν θες απλά ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά, τότε το Beam δε θα σε αφήσει ασυγκίνητο. Η πρόταση της Sonos δεν είναι μόνο κομψή (υιοθετεί υψηλή αισθητική που κλέβει τις εντυπώσεις) αλλά και ό,τι πιο προηγμένο υπάρχει. Αποτελείται από ασύρματο ηχείο Sonos One SL, ένα Sonos Sub για βαθύ, απολαυστικό μπάσο και ένα soundbar Sonos Beam ρυθμισμένο από βραβευμένους με Όσκαρ μηχανικούς ήχους για καθαρές και άκρως ρεαλιστικές συνομιλίες. Η εγκατάστασή του είναι πανεύκολη καθώς τα ηχεία συνδέονται ασύρματα μεταξύ τους ενώ υποστηρίζονται Google Assistant και Amazon Alexa.

Samsung HW-Q950A 11.1.4

66

Ένα υπερπλήρες σύστημα home cinema που θα αφήσει πλήρως ικανοποιημένους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, το Samsung HW-Q950A έρχεται με 11.1.4 κανάλια ήχου και συνολικά 22 ηχεία, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα με εσένα στο επίκεντρο. Διαθέτει τη νέα λειτουργία SpaceFit Sound+ προκειμένου να αναλύει και να προσαρμόζει υψηλές και χαμηλές συχνότητες αποτελεσματικότερα και ευκολότερα από ποτέ. Υποστηρίζει Hi-Res Audio Decoding (Dolby Digital Plus, Dolby True HD, Dolby Atmos), HDMI με eARC και 4K passthrough για άμεση σύνδεση με Ultra HD Blu-ray players και κονσόλες νέας γενιάς. Είναι δε συμβατό με SmartThings, Spotify Connect και AirPlay 2.

LG LHB625M 5.1

Με όπλο του την άριστη σχέση τιμής/απόδοσης που επιτυγχάνει (απόρροια της χαμηλής τιμής του), το σύστημα LG LHB625M είναι μία entry level πρόταση για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο home cinema 5.1 καναλιών. Διαθέτει συνολική ισχύ 1000 W υποστηρίζοντας 3D Blu-ray. Με λειτουργίες Bluetooth Standby και αναπαραγωγής μουσικής, θα σε καλύψει ό,τι κι αν του ζητήσεις, τη στιγμή που μέσω του ειδικού app που θα κατεβάσεις στο κινητό σου, θα έχεις απ’ ευθείας πρόσβαση σε online περιεχόμενο. Διαθέτει θύρες USB, HDMI και Ethernet.