H Novibet, επενδύοντας στρατηγικά στην υποστήριξη κορυφαίων αθλητικών γεγονότων, δίνει δυναμικό παρών στο 32o Διεθνές Βαθμολογούμενο Τουρνουά Τένις Ανδρών-Γυναικών “ACROPOLIS CUP 2021 BY NOVIBET” που πραγματοποιείται από το Σάββατο 11 έως την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών (Ο.Α.Α.), σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Βετεράνων (I.T.F. Seniors).

Με τη συμμετοχή να προβλέπεται υψηλή, τόσο ο Όμιλος όσο και η εταιρεία αναμένουν να υποδεχτούν στα έξι χωμάτινα γήπεδα των εγκαταστάσεων του Ομίλου τους παλαίμαχους αθλητές που θα διαγωνιστούν στις κατηγορίες (μονό ανδρών/γυναικών, διπλό ανδρών/γυναικών, διπλό μικτό) του αναγνωρισμένου τουρνουά.

Η Novibet, με σταθερή αφοσίωση στην προαγωγή του αθλητισμού σε κάθε του μορφή, διατηρεί χορηγική συνεργασία με τον Ο.Α.Α και στέκεται αρωγός σε κάθε αθλητική δραστηριότητα και διοργάνωση του ιστορικού Ομίλου, ο οποίος μετρά άνω των 125 ετών αδιάκοπης λειτουργίας και έχει φιλοξενήσει το άθλημα της αντισφαίρισης στους Α’ Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896.

Η προθέρμανση ξεκινά στο Acropolis Cup 2021 by Novibet. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.