Η ταχύτητα είναι πλέον στο DNA της Κωτσόβολος και αποδεικνύεται από τον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών που έχει δημιουργήσει, για να προσφέρει σε κάθε πελάτη της πάντα αυτό που θέλει, με τον τρόπο που επιθυμεί, εύκολα, γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. Η εταιρεία Κωτσόβολος, στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της, μέσα από ένα εντυπωσιακό, αγωνιστικό van, παρουσίασε με ευρηματικό τρόπο τις quick commerce υπηρεσίες της.

Pay Express, που δίνει τη ευκαιρία στους πελάτες να πληρώνουν άμεσα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, σε κάθε σημείο του καταστήματος χωρίς αναμονή!

Άμεση παράδοση, για παραλαβές παραγγελιών σε 24 ώρες ή ακόμα και την ίδια μέρα!

Pay & Collect, για να παραλαμβάνουν οι πελάτες την παραγγελία τους από το κατάστημα της αρεσκείας τους σε μόλις 20 λεπτά.

Quick Point, για να παραλαμβάνουν οι πελάτες την παραγγελία τους στο ειδικό σημείο εξυπηρέτησης, έξω από το κατάστημα με ταχύτητα και ασφάλεια.

Fix & Go, για επισκευές συσκευών τεχνολογίας μέσα στα καταστήματα Κωτσόβολος, σε μόλις μία ώρα!

Οι νέες ταχύτητες της Κωτσόβολος για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς της. Γι’ αυτό και δηλώνει το παρόν και στηρίζει ως Χορηγός, τα δύο κορυφαία παγκόσμια αθλητικά γεγονότα υψηλών ταχυτήτων EKO Acropolis Rally 2021 και Acropolis Rally21 eSports by Kotsovolos.

Δείτε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια ΕΔΩ.


Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.700 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης..

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής Omni channel εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 864 καταστήματα, 16 websites, 32.500 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος,ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.