Tην αποχώρησή τους από το παλάτι του Κένσινγκτον, εξετάζουν, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun το ζευγάρι σχεδιάζει να φύγει από το Norfolk για να είναι πιο κοντά στο Buckingham Palace, σε μια κίνηση που χαρακτηρίζεται «στρατηγική». 

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι το ζευγάρι σκέφτεται να μετακομίσει στο Windsor, ώστε να είναι πιο κοντά στη βασίλισσα καθώς τα επόμενα χρόνια θα αναλαμβάνουν ολοένα και πιο σημαντικούς ρόλους μέσα στη μοναρχία.

Η μετακόμιση, εάν πραγματοποιηθεί, θα γίνει στο Fort Belvedere που βρίσκεται στη νότι απλευρά του Windsor Great Park και είναι το παλάτι όπου ο βασιλιάς Εδουάρδος Η' υπέγραψε το χαρτί της παραίτησής του από τον βρετανικό θρόνο.
παλατι_2
Το σημείο είναι στρατηγικό καθώς θα βρίσκεται κοντά στα σχολεία των παιδιών, ενώ ο πρίγκιπας δεν χρειάζεται πια να είναι κοντά στην East Anglia όπου εργαζόταν ως πιλότος ελικοπτέρου μετά τον γάμο του με την Kέιτ. Ταυτόχρονα, το Norfolk είναι μακριά ώστε η οικογένεια να ταξιδεύει εκεί για τα Σαββατοκύριακα, ενώ το Winsdor είναι ο τέλειος συμβιβασμός.
παλατι1
Εάν μετακομίσουν στο Windsor, θα είναι πιο κοντά και στην οικογένεια Middleton αλλά και στην αδελφή της δούκισσας, Πίπα. Ο πιο σημαντικός λόγος για τη μετακόμιση, βέβαια, όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι η βασίλισσα. Το ζευγάρι θέλει να είναι περισσότερο κοντά της μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.