Στην Ελλάδα και στην αγκαλιά του αγαπημένου της  της Περεγκρίν Πίρσον, γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της η κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Ολυμπία

Φορώντας το απόλυτο girly ροζ, η πριγκίπισσα Ολυμπία έσβησε τα κεράκια της, ενώ οι ευχές στα social media για τα γενέθλιά της έπεσαν βροχή. 

Οι γονείς της πρίγκιπας Παύλος και Μαρί Σαντάλ, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στην Ελλάδα, ευχήθηκαν στην κόρη τους με αφιερωματικά posts και δίνοντάς της τις τρυφερές ευχές τους.
Καταγραφη
ξνςδκξςεβφηξ

«Ολυμπία, είσαι η καλύτερη κόρη που θα μπορούσε να έχει ένας πατέρας. Σε αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά Ολυμπία, σε αγαπώ αφάνταστα», έγραψε ο Πρίγκιπας Παύλος.


«Χαρούμενα γενέθλια στη λαμπερή Ολυμπία! Συνέχισε να λάμπεις και να μας αγγίζεις με το χιούμορ, τη δύναμη και την ομορφιά σου. Σε αγαπώ αφάνταστα», έγραψε η Μαρί Σαντάλ.


Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής οικογένειας δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφιες από την βρεφική ηλικία, με τη Μαρί Σαντάλ να την κρατά στην αγκαλιά της. Η πριγκίπισσα Ολυμπία είναι το δεύτερο από τα πέντε παιδιά του ζευγαριού.