Στις μερες μας τα «γεμάτα» φρύδια είναι πιο κολακευτικά για το πρόσωπο, μιας και αποτελούν το κάδρο του, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν βάθος και ένταση στο βλέμμα ακόμη κι αν τα μάτια είναι ελάχιστα ή και καθόλου βαμμένα. Είναι γνωστό πως τα υπέροχα, σχηματοποιημένα φρύδια προέρχονται μέσα από την σωστή περιποίηση τους... Συμβαίνει, όμως, να μην έχουν όλες οι γυναίκες πλούσια φρύδια.... Ίσως κι εσύ να ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία.... Ευτυχώς, και αυτό το πρόβλημα λύνεται μιας και υπάρχει τρόπος να καταφέρεις να μεγαλώσεις τα φρύδια σου φυσικά είτε σε πολύ προβληματικές περιπτώσεις με το εξελιγμένο Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών για αποτέλεσμα που μιμείται το φυσικό!

Γνωρίζεις πως υπάρχουν πλέον εξειδικευμένες θεραπείες για φυσικά φρύδια όπου σε ένα μόλις ραντεβού τους δίνεις την τροφή/θρέψη που χρειάζονται για την σταδιακή πύκνωση τους ενώ παράλληλα σχηματοποιούνται κατάλληλα και με διάρκεια έως κ 1 μήνα;;;

Η Κατερίνα Στικούδη επισκέπτεται το εξειδικευμένο KK Athens Browbar studio φρυδιών κ μέσω της υπηρεσίας / θεραπείας KK BROW LAMINATION BOTOX _keratin therapy_ δίνει στα φρύδια της αυτό που χρειάζονται για να φαίνονται πλούσια κ υπέροχα σχηματοποιημενα με ένα πιο fluffy style. Σ αυτήν την θεραπεία δίνοντας αρχικά το σωστό σχήμα εκμεταλλευόμαστε τις τρίχες των φρυδιών δίχως κούρεμα ανυψώνοντας τες με ειδική lamination φόρμουλα με αποτέλεσμα να διπλασιάζεται ο όγκος τους ενώ τοποθετώντας την εξειδικευμένη φόρμουλα Botox δίνουμε θρέψη σημαντική στους θύλακες δημιουργώντας την ανάπτυξη νέων τριχών για ακόμα πιο πλούσια φυσικά φρύδια ενώ τελειοποιούμε με βαφή κερατίνης για χρώμα κ ενδυνάμωση των τριχών. Η διάρκεια του ραντεβού είναι μόλις 45 με 50 λεπτά κ τ αποτέλεσμα διαρκεί έως κ 1 μήνα.

Άλλες θεραπείες / υπηρεσίες που θα βρείτε στο KK ATHENS BROWBAR για φυσικά φρύδια είναι η KK BROWSCULPT _keratin therapy_ για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα με άψογη σχηματοποίηση κ υπέρτατη θρέψη των τριχών όπως κ η θεραπεία LASH LIFT_Botox Keratin_ (θεραπεία βλεφαριδων ) ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ με θεραπεία Botox κερατινης ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ.



Για πιο προβληματικά φρύδια που χρειάζονται σωστό ανασχηματισμό με μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα έως κ 1,5 χρόνο , επέλεξε την εξελιγμένη υπηρεσία ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ (τρίχα-τρίχα ή σκίαση ) κ δώσε μια κ καλή νέα πνοή στο πρόσωπο σου.

••Είμαι η Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου επαγγελματίας makeup artist κ’ εξειδικευμένη BROW EXPERT / ιδρύτρια του KK ATHENS BROWBAR όπου το πάθος μου για τη σωστή περιποίηση κ το ΑΨΟΓΟ αποτέλεσμα που χρειάζονται τα φρύδια μας είναι αυτό που με ώθησε να ιδρύσω το εξειδικευμένο αυτό κέντρο φρυδιών ,ώστε να δίνω κάθε φορά με ζήλο όμορφα κ σωστά αποτελέσματα στην περιποίηση κ την σχηματοποίηση των φρυδιών όπως επίσης κ τις απόλυτες λύσεις στο κάθε προβληματισμό που προκαλούν τα φρύδια σου!!!

thumbnail_image5

5 μοναδικά brow hacks του KK ATHENS BROWBAR για την απόλυτη κ´ σωστή περιποίηση:

•Ξεκινά με τον κατάλληλο (επαγγελματικό) σχηματισμό φρυδιών

Για να αποκτήσεις τα απόλυτα τέλεια φρύδια, θα πρέπει η επαγγελματική συμβουλή και περιποίηση να είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνεις. Έτσι θα έχεις ένα εκπληκτικό κ σωστό σχήμα ως βάση ώστε θα σου είναι εύκολο να το διατηρήσεις στην πορεία !!!

•Διατήρησε το σωστό σχήμα

Όταν θα κάνεις την επαγγελματική περιποίηση, μπορείς να διατηρήσεις το σχήμα των φρυδιών σου με το τσιμπιδάκι. Η Καίτη μας συμβουλεύει , να αφαιρείς μόνο τις τρίχες από το επάνω, το κάτω μέρος και το πλάι που μόλις έχουν ξεκινήσει να αναπτύσονται οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν κ πριν οι παρείσακτες ,εκτός σχήματος , τρίχες ....Μην πειράξεις καθόλου τις ήδη υπάρχουσες γιατί ,θυμήσου , δεν μπορείς να τις βάλεις ξανά πίσω, οπότε προσοχή μην σε παρασύρει η μανία σου για αφαίρεση!!!

•Γέμισε τα

Μα ναι!!! Αυτό είναι το μυστικό όλων των υπέροχων φρυδιών που ζηλεύεις στο Instagram: Είναι γεμισμένα με χρώμα ώστε να δείχνουν πιο καθαρά κ έντονα.

Για να αποκτήσεις κ εσυ σούπερ ολοκληρωμένο αποτελεσμα χρησιμοποίησε το κατάλληλο

προϊόν, μολύβι ,σκιά ή πομάδα ,ανάλογα με το αποτέλεσμα έντασης που θέλεις είτε με το προϊόν που σου είναι πιο λειτουργικό ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Βρες την απόχρωση κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου ή ακόμα καλύτερα στην απόχρωση τρίχας των φρυδιων σου !!!

•Στυλιζαρισε τα

Τελειοποίησε απόλυτα το σχήμα των φρυδιών σου Ακινητοποιώντας τις τρίχες τους, στο στυλ που θες , για όλη μέρα με εξειδικευμένα προϊόντα styling φρυδιών όπως brow soaps , brow gels ή βαζελίνη για πιο φυσικό αποτέλεσμα με έξτρα ενυδάτωση !!!

•Τόνωσε τα φρύδια σου από μέσα προς τα έξω

Στο τέλος της ημέρας ξέβαφε ή καθάριζε τα φρύδια σου με λάδι καρύδας για σούπερ ενυδάτωση κ ενδυνάμωση( ειδικά εάν τα φρύδια σου μαδάνε εύκολα) ενώ πριν πέσεις για ύπνο τοποθέτησε ειδικά έλαια θεραπείας φρυδιών για ακόμη μεγαλύτερη θρέψη από τους θύλακες έως τις άκρες των τριχών !!

••ΣΥΜΒΟΥΛΗ !!!! Κλείσε το επόμενο ραντεβού για την επαγγελματική περιποίηση των φρυδιών σου όταν καταλάβεις πως πλέον τιθασεύουν κ η συντήρηση τους δεν είναι άλλο στο χέρι σου !!! Θυμήσου ...Μην παίζεις με τις τρίχες τους εάν θέλεις όμορφα αποτελέσματα !!!

Το KK ATHENS BROWBAR σου παρέχει τα κατάλληλα προϊόντα θρέψης ,περιποίησης κ styling ... Βρες τα αποκλειστικά στη σελίδα μας @kk_athensbrowbar ( Instagram ) κ´ ενημερώσου αποκλειστικά γι αυτό που ακριβώς χρειάζεσαι !!

•Για περισσότερο φωτογραφικό και βίντεο υλικό διάφορων αποτελεσμάτων ακολουθήστε μας στο Instagram @kk_athensbrowbar



Η Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου