Τα μήλα αποτελούν το ιδανικό σνακ, επειδή είναι γλυκά, ζουμερά και πλούσια σε φυτικές ίνες.

Μας χορταίνουν και αντιμετωπίζουν τη λιγούρα για γλυκό. Οι περισσότερες βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα όμως, όπως οι βιταμίνες Α και C, το ασβέστιο, το κάλιο, το φολικό οξύ και ο σίδηρος, βρίσκονται στη φλούδα τους.

Αν λοιπόν τα τρώμε ξεφλουδισμένα, χάνετε όλα τα πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία. Επιλέγετε βιολογικά μήλα για να μπορείτε να τα τρώτε ολόκληρα με τη φλούδα.