Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φτιάξεις ατμόσφαιρα εν όψει της επόμενης movie night στο σπίτι από ένα soundbar. Πολύ πιο ευέλικτο και προσιτό οικονομικά από ένα σύστημα surround, θα σου προσφέρει κορυφαίο ήχο με βαθύ μπάσο και καθαρούς διαλόγους, χαρίζοντάς σου εμπειρίες θέασης κινηματογραφικού επιπέδου. Ποια είναι όμως τα καλύτερα soundbars που θα βρεις στην αγορά; Έλα να τους ρίξουμε μια ματιά…

Sonos Beam

sonos-

Μία από τις πλέον premium προτάσεις στην κατηγορία των soundbars, το Beam από τη Sonos απευθύνεται στους λάτρεις του καλού ήχου.

Με μίνιμαλ design και σπουδαίες δυνατότητες, έρχεται να γεμίσει τον χώρο σου με σπουδαίας ποιότητας ήχο.

Η υποστήριξη Amazon Alexa και Google Assistant κάνει τον έλεγχό του ακόμα πιο εύκολο, ενώ Ethernet και Wi-Fi προσφέρουν πλήρεις λύσεις συνδεσιμότητας. Ρύθμισε μπάσα και treble στα μέτρα σου και αν το επιθυμείς, συνδύασέ το με το Sonos Sub (πωλείται ξεχωριστά) για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Turbo-X SNB-209

turbox-

 

Το Turbo-X SNB-209 αποτελεί ένα αξιόπιστο και οικονομικό soundbar για εσένα που αναζητάς μία αξιοπρεπή πρόταση σε budget επίπεδο. Αποτελείται από κεντρικό ηχείο και ασύρματο subwoofer, αποδίδει συνολική ισχύ 80 W και προσφέρει ήχο 2.1 καναλιών με δυναμικό μπάσο και σπουδαία καθαρότητα. Η υποστήριξη Bluetooth θα σου δώσει τη δυνατότητα να streamάρεις ήχο χωρίς την ανάγκη καλωδίων, τη στιγμή που το συμπαγές του μέγεθος και το πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας (HDMI, AUX-in, USB, Coaxial, οπτική ίνα, ARC) του επιτρέπουν να ταιριάξει παντού.

JBL Cinema SB160

Ποιος είπε ότι ο ποιοτικός ήχος πρέπει να είναι και ακριβός; Η JBL έχει την τέλεια value for money πρόταση με το Cinema SB160, ένα soundbar που θα βρει εύκολα τη θέση του κάτω από την τηλεόρασή σου. Διαθέτει 2.1 κανάλια και 220 W ισχύος έχοντας τη δυνατότητα να σε ξεσηκώσει με το δυνατό και βαθύ του μπάσο. Πλαισιώνεται από ασύρματο subwoofer, υποστηρίζει τεχνολογία Dolby Digital και ενσωματώνει συνδεσιμότητα Bluetooth για εύκολο streaming ήχου από τη συσκευή της αρεσκείας σου, δίχως να μπλέκεις με καλώδια.

Samsung HW-T450

samsung-

Μια πρόταση αρκετά προσιτή οικονομικά με βάση τα όσα προσφέρει, το HW-T450 της Samsung διαθέτει κεντρικό ηχείο και subwoofer.

Τα 200 W συνολικής ισχύος του θα δώσουν πνοή στα μεγαλύτερα blockbusters, έτσι ώστε να τα απολαύσεις σε μία καθ’ όλα… κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

Το subwoofer των 6,5 ιντσών χαρίζει βαθιά και πλούσια μπάσα, ενώ η αυτόματη βελτιστοποίηση ήχου προσαρμόζεται στο περιεχόμενο -ταινία/σειρά, μουσική ή gaming. Αν μάλιστα διαθέτεις τηλεόραση Samsung, ο έλεγχος του soundbar γίνεται από το τηλεχειριστήριό της για επιπλέον ευκολία.

LG SJ3

Το soundbar SJ3 της LG έρχεται να αλλάξει επίπεδο σειρές, ταινίες, μουσική και video games. Διαθέτει κομψή και συμπαγή εμφάνιση, βρίσκοντας τη θέση του όσο περιορισμένος κι αν είναι ο χώρος που διαθέτεις. Αποτελείται από κεντρικό ηχείο και subwoofer: τα 2.1 κανάλια ήχου και η συνολική ισχύς των 300 W θα μεταμορφώσουν την οικιακή σου ψυχαγωγία, με τις τεχνολογίες Adaptive Sound Control και Auto Sound Engine να βελτιώνουν τον ήχο που φτάνει στα αυτιά σου ανάλογα με το περιεχόμενο που απολαμβάνεις.

Bose TV Speaker

bose-

Το TV Speaker αποτελεί μια σπουδαία αναβάθμιση για κάθε οικιακή εμπειρία ψυχαγωγίας σου.

Ρυθμισμένο από τους ειδικούς της Bose, είναι σε θέση να προσφέρει ισορροπημένο, κρυστάλλινο ήχο σε φυσικούς τόνους. Απόλαυσε καθαρούς διαλόγους και βαθύ μπάσο -κι αν και πάλι δε σου φτάνει, ενίσχυσέ το ακόμα περισσότερο πατώντας το ειδικό πλήκτρο στο τηλεχειριστήριό του.

Υποστηρίζει Bluetooth για εύκολο streaming, συνδέεται μέσω ενός μόνο καλωδίου (HDMI ή οπτικού) ενώ θα το ελέγξεις χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Yamaha YAS-207

Για ‘σένα που αναζητάς μία αξιόπιστη πρόταση soundbar από έναν κατασκευαστή εγνωσμένης αξίας, το Yamaha YAS-207 είναι από τα καλύτερες επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις. Το προσεγμένο του design θα το μεταμορφώσει στην ατραξιόν του σαλονιού σου. Με συνολική ισχύ 200 W και ασύρματο subwoofer για… εκρηκτικά μπάσα άνευ προηγουμένου, ενσωματώνει τεχνολογίες Dolby Digital και DTS Virtual:X προσφέροντας ψηφιακό τρισδιάστατο ήχο surround. Υποστηρίζει το πρότυπο HDCP 2.2, διαθέτει 4K pass-through και ενσωματώνει συνδεσιμότητα Bluetooth για εύκολο streaming από τη συσκευή που σε βολεύει.

Sony HT-SF150

sony-

 

Κομψό και λειτουργικό, το soundbar της Sony, HT-SF150 είναι ιδανική για κάθε τηλεόραση. Με μίνιμαλ design και ύψος 88 χιλιοστών μόλις (έτσι ώστε να μην εμποδίζει το οπτικό σου πεδίο) προσφέρει ήχο 2.0 καναλιών με συνολική ισχύ 120 W και ηχείο ανάκλασης μπάσων για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Το σύστημα S-Force Front Surround σε συνδυασμό με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, ενώ η συνδεσιμότητα Bluetooth θα κάνει το streaming από τη φορητή σου συσκευή, παιχνίδι.

LG SN4

lg-sn4

Με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, το soundbar SN4 της LG αποδίδει εξαίρετο ήχο, ενσωματώνοντας μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες όπως DTS Virtual:X και AI Sound Pro, χάρη στις οποίες αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, ρυθμίζοντας τον ήχο κατά την αναπαραγωγή.

Εσύ πρακτικά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… απολαύσεις τις ταινίες της αρεσκείας σου -το soundbar της LG θα κάνει όλα τα υπόλοιπα. Έρχεται με ασύρματο subwoofer, αποδίδει συνολική ισχύ 300 W μέσω 2.1 καναλιών ενώ προσφέρει πλήρεις λύσεις συνδεσιμότητας με HDMI, οπτική ίνα και Bluetooth.

Klipsch Cinema 600

Μία από τις καλύτερες προτάσεις που θα βρεις στην αγορά, το soundbar της Klipsch, Cinema 600 είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών κινηματογραφικής εμπειρίας. Πρόκειται για ένα σύστημα ήχου 3.1 που απαρτίζεται από ασύρματο subwoofer 10 ιντσών και κεντρικό ηχείο. Το τελευταίο μάλιστα διαθέτει tweeter με φόρτιση χοάνης, υιοθετώντας την ίδια τεχνολογία με τα θρυλικά επαγγελματικά ηχεία κινηματογράφου της Klipsch. Εγκαθίσταται πανεύκολα καθώς χρειάζεται μόνο ένα καλώδιο (HDMI ή οπτικής ίνας). Η ισχύς των 600 W και η ευαισθησία των 103 dB θα αναβαθμίσουν αισθητά ό,τι κι να επιλέξεις να παρακολουθήσεις.