Κάθε φορά που κάποιος αποφασίζει να στειρώσει τον σκύλο του, κάνει μια σημαντική πράξη για να μειωθούν τα αδέσποτα γύρω μας. Έτσι, για να ενημερώσει για την τεράστια σημασία της στείρωσης, η Save a Greek Stray δημιούργησε μια νέα τηλεοπτική καμπάνια, με την υποστήριξη της εταιρείας Γερολυμάτος International και κεντρικό μήνυμα “Στειρώνουμε τα σκυλιά μας και σώζουμε ακόμα περισσότερα” #SpayToSave.

Η επικοινωνία έχει βασιστεί στις πιο συνηθισμένες απορίες που έχει το κοινό σχετικά με τη στείρωση ενώ οι πρωταγωνιστές της είναι πραγματικοί κηδεμόνες κατοικιδίων. Το τηλεοπτικό σποτ έχει ως σκοπό να υπενθυμίσει ότι η στείρωση αποτελεί πράξη ευθύνης κάθε υπεύθυνου ανθρώπου και τον καλεί να στειρώσει τα ζώα του καθώς με τον τρόπο αυτό, προστατεύει την υγεία τους αλλά συμβάλει και στον περιορισμό των αδέσποτων ζώων.

“Ως Save a Greek Stray θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Γερολυμάτος International, η οποία στο πλαίσιο πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης χρηματοδότησε το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ, τους εργαζομένους της οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην καμπάνια αλλά και τον super hero της καμπάνιας, τον ταλαντούχο ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος συμμετείχε αφιλοκερδώς. Με τη στήριξη όλων σας ίσως καταφέρουμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και να περιορίσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα της χώρας μας. Μην ξεχνάμε ότι τα αδέσποτα είναι συνέπεια δικών μας επιλογών: είναι ζώα που δυστυχώς δεν καταφέραμε να φροντίσουμε και τα εγκαταλείψαμε.»

Η Save a Greek Stray, τα τελευταία 5 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας.

Σχετικά με τη SGS

Η Save a Greek Stray είναι μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων.

www . saveagreekstray . org

https :// www . facebook . com / saveagreekstray /

https :// www . instagram . com / saveagreekstray /