Είναι ιδανική περίοδος να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το δέρμα μας . Να εστιάσουμε στην συνολική μας υγεία. Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα, στο μυαλό, στη διάθεση, στην ενέργεια και στην αποδοτικότητά μας, χαρίζοντάς μας υγεία, ευεξία, καλύτερη διάθεση και πάνω απ’ όλα, περισσότερο χαμόγελο! Αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο και στην επιδερμίδα μας .



Το δέρμα είναι υγείες και έτοιμο να δεχθεί την φροντίδα που του αναλογεί . Όμως για το καλύτερο αποτέλεσμα το πιο σημαντικό είναι η σωστή επιλογή των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσουμε .


Για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμιδας μας απαιτείται διάγνωση απο τον skin expert μας ο οποίος μέσα απο μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής σας καθώς και βλέποντας την τωρινή κατάσταση του δέρματος θα σας προτείνει τη σωστή για εσάς homeskincare routine . Τώρα που μένουμε σπιτι τη λύση μας δίνει το virtual consulting .



Μας δίνει την δυνατότητα να διαγνώσουμε αλλά και να παρακολουθήσουμε την αποτελεσματικότητα της skincare ρουτίνας μας. Να σημειώσουμε ότι οι καταστάσεις δέρματος μπορούν να αλλάξουν ανά διαστήματα όποτε το skincare routine μας θα πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα .

 

 

Skin tips για ξεκούραστο βλέμμα.

Το δέρμα μας γύρω απο την περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και γ αυτό θέλει περισσότερη φρόντιδα. Σημαντικό είναι να επιλέξουμε το σωστό προϊόν που μας ταιριάζει .



Εξίσου σημαντικό όμως είναι και να γίνει σωστά η εφαρμογή του προϊόντος . Η χρήση εξειδικευμένων beauty tools μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών του εκάστοτε προϊόντος καθώς είτε δημιουργούν μικρό νυγμους και διεγείρουν την ανάπλαση της επιδερμίδας είτε κάνουν λεμφικό μασάζ και αποτοξινώνουν την περιοχή και διώχνουν την περίσσεια υγρού ( πρηξίματα , σακούλες ) είτε αυξάνουν την μικρό κυκλοφορία με αποτέλεσμα την οξυγόνωση της περιοχής .

 

Σαντυ Παναγοπουλου - Αισθητικός .