Μετά τη μεγάλη επιτυχία των διοργανώσεων «Γλυφάδα Drive In» με την Νατάσσα Θεοδωρίδου & τους ΟNIRAMA, ο Sfera 102.2 επισκέφτηκε την άλλη πλευρά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, πραγματοποιώντας την 1 η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία με τον αγαπημένο τραγουδιστή και συνθέτη Γιώργο Σαμπάνη .

Λίγο μετά τις 11 μέχρι αργά τη νύχτα, στο νέο club του Πειραιά το Rever Seaside μπροστά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο τραγουδιστής που έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια και ξεσήκωσε τα πλήθη.

Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί για να τον παρακολουθήσει από κοντά τραγούδησε, χόρεψε και διασκέδασε, ενώ είχε την ευκαιρία να απολαύσει το νέο υπέροχο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη “Άγρια Θάλασσα” σε Live εκτέλεση!

Όσοι δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την συναυλία ζωντανά σε live audio streaming από την συχνότητα του σταθμού!

Η συναυλία αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά συναυλιών που θα ακολουθήσουν στο Rever Seaside από τον Sfera 102.2 , χαρίζοντας μοναδικές στιγμές όλο το καλοκαίρι, κλέβοντας τις εντυπώσεις και κάνοντας αυτά τα events το απόλυτο talk of the town με το κέφι να χτυπάει κόκκινο.

H διασκέδαση αυτό το καλοκαίρι συνεχίζεται με τον Sfera 102.2 σε αμείωτο ρυθμό!