Συγκεκριμένα, η Avis διαθέτει 10 οχήματα για τη μετακίνηση των εργαζομένων και των εθελοντών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» για την παροχή και διανομή κατ’ οίκον βασικών αγαθών, όπως φάρμακα και τρόφιμα, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και νοσηλευτική φροντίδα σε κατοίκους της Αθήνας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Η Avis συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, στηρίζοντας τους αρμόδιους φορείς με όσα μέσα διαθέτει. Σημειώνεται ότι η Εταιρία έχει ήδη διαθέσει 250 οχήματα στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για τη λειτουργία των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού.

 

Η Avis κατέχει την 1η θέση στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Με ένα δίκτυο από 80 σταθμούς ενοικίασης σε όλη τη χώρα, με στόλο που ξεπερνά τα 38.000 αυτοκίνητα και με εξειδικευμένο προσωπικό 500 ατόμων, η Avis καλύπτει ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ο ισολογισμός της εταιρείας ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ, ενώ ο ετήσιος κύκλος εργασιών ξεπερνάει τα 190 εκατ. ευρώ.

Η Avis συνεργάζεται με όλες τις εταιρίες αυτοκινήτου, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες προτάσεις στους πελάτες της. Με κεντρικό μήνυμα της εταιρίας το «We Try Harder» και στόχο τη διαρκή βελτίωση και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Avis ανταποκρίνεται με επιτυχία στις σύγχρονες ανάγκες, προσφέροντας νέα, ευέλικτα προϊόντα και εμπειρίες αυτοκίνησης. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 180 χώρες με περισσότερους από 11.000 σταθμούς ενοικίασης, εξυπηρετώντας περισσότερους από δέκα εκατομμύρια πελάτες το χρόνο.