Βingewatching σειρών περιλαμβάνει το τηλεοπτικό τοπίο και τον Μάιο, καθώς μεγάλες πρεμιέρες με δυνατά πρωταγωνιστικά καστ έρχονται αποκλειστικά στην COSMOTETVαμέσως μετά την παγκόσμια προβολή τους.

Μία από τις παραγωγές αυτές είναι το TheGreat τηςParamount, για την ιστορία της αυτοκράτειρας της Ρωσίας, Μεγάλης Αικατερίνης, την τηλεοπτική μεταφορά της οποίας έχει αναλάβει ο Τόνι ΜακΝαμάρα, υποψήφιος για OSCAR® σεναρίου για την «Ευνοούμενη».

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την Ελ Φάνινγκ (The NeonDemon, Maleficent), που υποδύεται την αυτοκράτειρα ξεκινώντας από τα νεανικά της χρόνια, όταν άφησε την Αυστρία για την Ρωσία, προκειμένου να προχωρήσει σε έναν κανονισμένο γάμο με τον αυτοκράτορα Πέτρο (Νίκολας Χουλτ -The Favourite, MadMax: FuryRoad).



Μέσα από 10 επεισόδια της σειράς ξεδιπλώνεται η πορεία της Μεγάλης Αικατερίνης έως την κατάκτηση του θρόνου και την πολυετή παραμονή της σε αυτόν, εστιάζοντας στα ερωτικά σκάνδαλα και τις δολοπλοκίες της αυτοκρατορικής αυλής.Το The Great θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα στο popup κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD, το οποίο θα προβάλει backtoback και τα 10 επεισόδιά του και το COSMOTE SERIES HD, το Σάββατο 16/5, στις 22.00.

Στα highlightsτου μήνα ανήκει και η ρομαντική σειρά ανθολογίας LoveLife, που υπογράφει ο Σαμ Μπόιντ (InaRelationship) με την βραβευμένη Άννα Κέντρικ (UpintheAir, PitchPerfect). Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 28/5, μέσω του COSMOTE SERIES HD, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Αμερική, μέσω του HBO Max.

Στη σειρά αποτυπώνεται η διαδρομή από την πρώτη αγάπη έως την τελευταία, καθώς και το πώς οι διαφορετικές σχέσεις, διαμορφώνουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Στη σειρά, η Άννα Κέντρικ υποδύεται την Ντάρμπι, μία κοπέλα που ζει στη Νέα Υόρκη και αναζητά την αγάπη, ενώ κάθε νέο επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο σε μία διαφορετική γνωριμία της νεαρής γυναίκας.
Μία άλλη σειρά που θα μας απασχολήσει είναι τοβασισμένο στο ομώνυμο βραβευμένο με Booker βιβλίο της ΈλενορΚάτονTheLuminaries. Πρόκειται για μια παραγωγή τουBBCμε την Έβα Γκριν (CasinoRoyale, PennyDreadful) στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με φόντο τη Νέα Ζηλανδία του 19ου αιώνα, φόνοι, μυστήριο, αστρολογικά στοιχεία και το κυνήγι χρυσού συνθέτουν την πλοκή της σειράς(Παρασκευή 15/5, 22.00, COSMOTE SERIES HD).



Ανάμεσα στις πρεμιέρες του Μαίου είναι της νέας πολεμικής σειράς με στοιχεία μαύρης κωμωδίας στα χνάρια του M.A.S.H, 68 Whiskey, από τον υποψήφιο για Emmy δημιουργό του WeedsΡομπέρτοΜπεναμπίμπ (Παρασκευή 15/5, 18.00) και η αστυνομική παραγωγή από τη Δανία Darkness: Thosewhokill (Κυριακή 17/5, 22.00). Τα επεισόδια και των 2 σειρών θα προβληθούν backtobackστο COSMOTE SERIES MARATHON HD.

Aμέσως μετά την προβολή τους στα COSMOTESERIES κανάλια, τα επεισόδια όλων των σειρών θα είναι διαθέσιμα για θέαση οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τον δωρεάν ondemandκατάλογο της COSMOTETV, στον οποίο οι συνδρομητές μπορούν να περιηγηθούν και να βρουν πάνω από 200 σειρές και 120 κύκλους σειρών μεταξύ των οποίων το Billionsμε τους Πολ Τζιαμάτι και Ντέμιαν Λιούις, τα TheYoungPope και TheNewPopeμε τον ΤζουντΛο, το ιταλικό MyBrilliantFriendκαι βραβευμένες παραγωγές (DowntonAbbey, HappyValley, WolfHall, Unforgotten, DoctorWhoκλπ).



Η πλοήγηση στην ταινιοθήκη γίνεται ακόμα πιο εύκολη για τους συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTETV, καθώς μέσα από προσωποποιημένες προτάσεις μπορούν να βρουν εύκολα το είδος σειράς που επιθυμούν. Η νέα COSMOTE TV είναι προσβάσιμημέσα από app στο COSMOTE TV Wi-FiAndroid TV Box (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία & καλώδια), σε smart τηλεοράσεις: Samsung, Sony και σύντομα LG και σε φορητές συσκευές (tablets, smartphones) καιμέσα από browser σε PCs/laptops.