Ένας καλός τρόπος είναι και μέσω των αισθητικών θεραπειών! η διακεκριμένη πλαστική χειρουργόs Βίλλυ Ροδοπούλου, αγαπημένη των εγχώριων σελεμπριτις και όχι μόνο, που το βιογραφικό της αριθμεί πληθώρα διεθνών επιστημονικών παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων μιλησε στη Σάσα Σταμάτη και στα parapolitika.γρ για την επόμενη μέρα.

« Ετοιμαζόμαστε για να υποδεχθούμε και πάλι με χαρά τις/τους ασθενείς μας στο κέντρο μας το Kosmesis! Έχουμε ήδη μια λίστα αναμονής πλέον των 200 ατόμων και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση τηρώντας όμως ευλαβικά τα μέτρα προφύλαξης. Ανέκαθεν νούμερο 1 προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των ασθενών μας σε κάθε θεραπεία που προσφέρουμε μαζί βέβαια με την αποτελεσματικότητα και την τήρηση των πολύ υψηλών προδιαγραφών και εξατομικευμένων υπηρεσιών μας.

Στην κορυφή των αιτημάτων από τις ασθενείς βρίσκονται οι ενέσιμες θεραπείες καθώς και η αποτρίχωση αλλά και οι υπόλοιπες θεραπείες ανανέωσης δέρματος (μεσοθεραπεια ,μικροδερομαποξεση κλπ). Επίσης οι θεραπείες για το σώμα ενόψει καλοκαιριου- που προσφέρουμε κατά αποκλειστικότητα- όπως η πρόσφατα επιβραβευμένη με επιστημονική δημοσίευση στο PRS Global open Journal, 3D κρυολιπόλυση καθώς και οι θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων ( Accutite, Bodytite, Morpheus) είναι πολύ δημοφιλείς.

Φυσικά και για τις χειρουργικές επεμβάσεις ανανεώνουμε τα ρβ μας, αφού αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε τις ήδη προγραμματισμένες που κάλυπταν πλήρως ένα διάστημα διμήνου. Ωστόσο στην διάρκεια του #μενουμεσπίτι υπήρχε η δυνατότητα και η ευκαιρία για περιποίηση του εαυτού μας και του δέρματος μας κατ’οικον. Με χαρά διαπίστωσα ότι πολλές φίλες, παλιές και νέες, την εκμεταλλεύτηκαν για να διατηρήσουν όσο μπορούσαν σε καλή κατάσταση το δερμα τους που υπέστη και τις συνέπειες του στρες από τον εγκλεισμό.



Πως? Μα με τα κατάλληλα και εξαιρετικά δραστικά προϊόντα και ιατρικού επιπέδου δερμοκαλλυντικά, που είναι αυστηρά ελεγμένα και επιλεγμένα από εμάς, και μπόρεσαν να προμηθευτούν από το eshop μας ( www.skincarebykosmesis.gr), που προ λίγων μηνών ξεκινήσαμε την λειτουργία του ανταποκρινόμενοι, όπως πάντα, στις ανάγκες των ασθενών μας. Βέβαια δεν φανταζόταν κανείς ότι το timing θα ήταν τέτοιο, ωστόσο παραδόξως αποδείχθηκε κατάλληλο μιας και οι ασθενείς βοηθήθηκαν πολύ με την εφαρμογή των προϊόντων και προσωπικά αισθάνθηκα ικανοποίηση, που έστω και εξαποστάσως και εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης κι αρνητικής περιρρεουσας ατμόσφαιρας, ήμουν ακόμη σε θέση να τις φροντίσω με κάποιον τρόπο!

Συνεχίζουμε λοιπόν τον «όμορφο» αγώνα για να διατηρούμαστε σε μια καλή κατάσταση εξωτερικώς, που αποδεδειγμένα οδηγεί σε ευεξία και καλή διάθεση, και με την ελπίδα ότι αφήνουμε πίσω μας τις μέρες και την διάθεση της καραντίνας, τηρώντας βεβαίως τα μέτρα ασφαλείας που συστήνουν οι ειδικοί συνάδελφοι λοιμωξιολόγοι».