Ο παγκοσμίου φήμης Style Director  Χρήστος Μιχαηλίδης με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα looks του έχουν φιλοξενηθεί σε σελίδες κορυφαίων περιοδικών μόδας όπως Vogue, Marie Claire, Elle, ενώ έχει συμμετάσχει και σε εκδηλώσεις διεθνών οίκων μόδας. Μάλιστα, τα τελευταία 6 χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό του salon στη Νέα Ερυθραία , με την επωνυμία «Love is in thehair». Ο ίδιος μιλά στο parapolitika.gr για την προετοιμασία

 

«Κατόπιν των εξελίξεων της αντιμετώπισης του covid19 στην χώρα μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε οτι από την Δευτέρα 4 Μαΐου τα κομμωτήρια θα είναι ανοιχτά. Σαφώς θα πρέπει να τονίσουμε οτι θα πάρουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την διαφύλαξη της προσωπικής αλλά και της δημόσιας υγείας!



Η επόμενη μέρα λοιπόν αναμένεται με χαρά φυσικά καθώς θα επιστρέψουμε, αν και μερικώς, στην καθημερινότητα μας και θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε ,να σας φτιάχνουμε την διάθεση δημιουργώντας ωραία μαλλιά! Η ζήτηση των ραντεβού είναι τεράστια και οι νέες προϋποθέσεις λειτουργίας των καταστημάτων μας θα κάνουν την λίστα αναμονής να μεγαλώσει.

Σήμερα λοιπόν ήδη έχουμε λίστα αναμονής για τουλάχιστον δυο εβδομάδες με μεγαλύτερη ζήτηση φυσικά στο χρώμα καθώς τα λευκά μαλλιά είναι ο πρώτος λόγος για την επίσκεψη στο κομμωτήριο. Θα κάνουμε οτι μπορούμε για να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους πελάτες μας!



Ελπίζουμε στην κατανόηση και την δική σας συμβολή ώστε να βγούμε απο την δύσκολη αυτή φάση της ζωής μας το συντομότερο δυνατό. Για αυτό τηρούμε τούς κανόνες υγιεινής και φοράμε γάντια και την προσωπική μας μάσκα πηγαίνοντας στο ραντεβού μας στο κομμωτήριο»