Διανύουμε μία περίοδο που ο εκσυγχρονισμός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και ιδιαίτερα στην καθημερινότητα των παιδιών και των εφήβων.
Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊoύ αποδείχθηκαν κι εκείνοι με τη σειρά τους «ήρωες», καθώς δίνουν καθημερινό αγώνα για τη μόρφωσή τους και ειδικά οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, που προετοιμάζονται για ένα πολύ σημαντικό βήμα, ιδιαίτερα σημαντικό στην πορεία της ζωής τους.

Μπορεί ο κορωνοϊός να έβαλε «λουκέτο» στα σχολεία της χώρας, ωστόσο γίνεται μία καθολική προσπάθεια, για να μην στερηθεί κανένας τα αγαθά της εκπαίδευσης.

Ο γνωστός σε όλους μας χώρος της αίθουσας με τον μαυροπίνακα και τα θρανία έχει αντικατασταθεί από την ψηφιακή τάξη και κατά επέκταση από την εξ αποστάσεως διδασκαλία, η οποία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο, για να διατηρήσουν οι μαθητές την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία.

Για να μπορεί η τιτάνια αυτή προσπάθεια των παιδιών, των εκπαιδευτικών, των γονέων, αλλά και του Υπουργείου Παιδείας να αποδώσει εκπαιδευτικούς «καρπούς», χρειάζονται και τα ανάλογα «εργαλεία», ώστε όλοι να αποκτήσουν πρόσβαση στην εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Ωστόσο, οι προκλήσεις για τα παιδιά, που δεν έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία σήμερα είναι μεγάλες.

Η Anytime, σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες, που βιώνει η χώρα μας, ανταποκρίνεται άμεσα στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και στηρίζει έμπρακτα τον τομέα της Παιδείας με τη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα από την INTERAMERICAN, βρίσκεται κοντά στους μαθητές και δωρίζει 1.500 tablets σε δημόσια σχολεία σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο του Υπουργείου.

Αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης και της ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων, στηρίζει τους μαθητές αυτούς, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, παίρνοντας κι εκείνη θέση σε αυτή τη δύσκολη κούρσα δρόμου.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει 1.500 tablets HUAWEI T3 9.6¨, τα οποία θα κατανεμηθούν σε δημόσια σχολεία στους νομούς της χώρας με τις μεγαλύτερες ανάγκες, ώστε να βελτιωθεί η παρεχόμενη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και να εμπεδωθεί μακροπρόθεσμα η καλλιέργεια των ψηφιακών δεξιοτήτων στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Με όραμά της έναν κόσμο με λιγότερα εμπόδια και δυσκολίες, όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους, η Αnytime αναζητά και βρίσκει λύσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, γιατί κάθε στιγμή έχει αξία, και κάθε στιγμή αξίζει περισσότερα.