Για όλους και για όλα, αλλά πάνω από όλα για τη θέση της ως γυναίκα και role model μίλησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη, που αποτελεί τη δεύτερη Ελληνίδα στην ιστορία της διεθνούς ομοσπονδίας που πέτυχε την είσοδό της στο top20 του παγκόσμιου τένις.

Σε αναγνώριση της εξαιρετικής της πορείας στο παγκόσμιο τένις ο Αντιπρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

AdTech Ad

 

Η Νόνη Δούνια, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η Θάλεια Καραφυλλίδου, Διευθύντρια της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Vogue και η Ροζάνα Γεωργίου, μοντέλο με διεθνή καριέρα, μίλησαν για τις νόρμες, τα στερεότυπα και τις παγιωμένες αντιλήψεις που συνεχίζουν να περιορίζουν τις αποφάσεις και τη συμπεριφορά  μιας γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία, καθώς και για τον ρόλο που παίζει η εξωτερική εμφάνιση στην πορεία της. Τη βιωματική συζήτηση, η οποία έλαβε χώρα στο campus της Αθήνας παρουσία του Προέδρου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Κωνταντίνου Ροδόπουλου, συντόνισε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.

 

  1. Ο Βαγγέλης Ροδόπουλος και η Μαρία Σάκκαρη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την Ημέρα της Γυναίκας

 

Η Θάλεια Καραφυλλίδου, η Ροζάνα Γεωργίου, η Νόνη Δούνια και η Σία Κοσιώνη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο για την Ημέρα της Γυναίκας

Άποψη από την επίσκεψη της Μαρίας Σάκκαρη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την Ημέρα της Γυναίκας