Πολλές είναι οι φορές που όλοι μας έχουμε βρεθεί απέναντι στο σημαντικό δίλλημα της ζωής «να πάρω το αυτοκίνητο και τα φιλαράκια και να πάμε μία εκδρομή το Σάββατο» ή «να κάτσω στο σπίτι με κουβερτούλα και ζεστή σοκολάτα και να δω την αγαπημένη μου σειρά non stop».

Είναι φορές που επιλέγεις στο πρώτο χωρίς κανένα δισταγμό αλλά είναι και φορές που το πάπλωμα γίνεται πολύ «βαρύ».

Born To Be Wild

5456

Αν επιλέξεις το πρώτο, η μυστική «συνταγή» είναι μία: ενημερωνόμαστε για το αν θα έχει καλό καιρό, φροντίζουμε να πάρουμε μαζί μας για συνεπιβάτες αγαπημένα πρόσωπα, διαλέγουμε έναν ωραίο και κατά προτίμηση κοντινό προορισμό για εκδρομή, προνοούμε για μία καλή playlist με ρυθμικά τραγούδια (για να μην μας πάρει και ο ύπνος), ελέγχουμε και καθαρίζουμε το «batmobil» μας, προμηθευόμαστε με λιχουδιές για κάθε περίπτωση, αποθηκεύουμε στο gps την ακριβή τοποθεσία μας, για παν ενδεχόμενο και φυσικά γεμίζουμε το ντεπόζιτου του αυτοκινήτου μας.

Σπίτι μου σπιτάκι μου…

6567

Από την άλλη αν είστε λάτρεις των indoor καταστάσεων και επικροτείτε το δεύτερο σενάριο υπάρχει λύση και για εσάς, πιο απλή και πιο ξεκούραστη φυσικά.

Το ένδυμα είναι απλό και περιλαμβάνει πιτζαμούλα, ζεστές κάλτσες, παντοφίλτες και φυσικά μία κουβέρτα και κασκόλ. Αντί για αυτοκίνητο εδώ έχουμε καναπέ, πολυθρόνα, ανάκλιντρο, κρεβάτι ή ακόμα και φουσκωτό φλαμίνγκο. Ο λεβιές ταχυτήτων έχει αντικατασταθεί με το τηλεχειριστήριο και το καντράν με την τηλεόραση.

Όσον αφορά στις λιχουδιές, οι επιλογές πρέπει να είναι άπλετες με ιδανική κλίμακα αναλογιών από αλμυρό σε γλυκό. Τέλος και πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθούμε ότι έχουμε ανοίξει την θέρμανση στο φουλ, γιατι καλές είναι οι κουβέρτες και πιτζάμες αλλά σαν το καλοριφέρ τίποτα. Μετά μην αγχώνεστε, οι κινήσεις θα βγαίνουν μηχανικά, κουμπί, τηλεόραση πατατάκι.

Αυτοί που σας προσέχουν

Ωστόσο είτε επιλέξετε το πρώτο είτε επιλέξετε το δεύτερο σενάριο, ένα είναι το σίγουρο, ότι η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την ΕΚΟ, θα φροντίσει να μην μείνει ούτε το ντεπόζιτο σας από βενζίνη, αλλά ούτε τα καλοριφέρ σας από πετρέλαιο θέρμανσης.

Επιλέγοντας να προμηθευτείτε καύσιμα κίνησης αλλά και πετρέλαιο θέρμανσης με κάρτα της Εθνικής Τράπεζας σε καθένα από τα 626 πρατήρια ΕΚΟ σε όλη την Ελλάδα, κερδίζετε 5% σε go4more πόντους. Στη συνέχεια, μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σε άμεση έκπτωση για επόμενες αγορές είτε στην ΕΚΟ, είτε σε άλλους συνεργάτες του προγράμματος, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου.

Η επιβράβευση ισχύει για συναλλαγές πάνω από €10, σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ σε όλη την Ελλάδα και με ανώτατο ποσό συναλλαγών τα €1.500 συνολικά για το διάστημα από 28 Φεβρουαρίου έως και 20 Μαρτίου 2020.

1€ = 20 πόντοι

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more εδώ.