Η Μπέσυ Λαιμού το βράδυ της Τετάρτης έκλεψε την παράσταση στο fashion show της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη-η οποία παρουσίασε την νέα της κολεξιόν spring summer 2020 στο Λονδίνο- αφού γνωρίζονται προσωπικά, καθώς έχει φορέσει και στο παρελθόν εντυπωσιακές δημιουργίες της σχεδιάστριας –μια από αυτές ήταν και στο γάμο του Φίλιππου Λαιμού με την Μαριάννα Γουλανδρή στο Λονδίνο- και εντυπωσίασε με τις στιλιστικές της επιλογές και την κομψότητα της, αφού πάντα είναι μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες του διεθνές jet set.

Αυτή την φορά η σύζυγος του εφοπλιστή Διαμαντή Λαιμού μαγνήτισε τα φλας όλων των φωτογράφων έχοντας στο πλευρό της δυο όμορφους άνδρες που δεν ήταν άλλοι από τους δίδυμους γιους της.

Η Μπέσυ Λαιμού συνάντησε την Τέως Βασίλισσα Άννα-Μαρία και την κόρη της Πριγκίπισσα Θεοδώρα και παρακολούθησαν το σόου, που πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Μουσείο.


Η Μπέσσυ Λαιμού ζει και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό έργο της γιαγιάς Κατίγκως.

Η Κατίγκω ήταν γιαγιά του Διαμαντή Λαιμού και μητέρα του εφοπλιστή Γιάγκου Κολοκοτρώνη και της ετεροθαλούς αδελφής του από το γάμο της με τον Γεώργιο Πατέρα, Μαρίκας (μητέρας του Διαμαντή Λαιμού).

Η Μαρίκα, με θητεία στον προεδρικό θώκο του «The Greek Orthodox Charity Organisation», του πρώτου και μεγαλύτερου φιλανθρωπικού οργανισμού που ιδρύθηκε το 1966 από συζύγους ισχυρών Ελλήνων πλοιοκτητών με σκοπό την ιατρική περίθαλψη Ελλήνων και Κυπρίων ασθενών, υποστηρίζει όχι μόνο τους ασθενείς αλλά και τις οικογένειές τους, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, με τη συνδρομή εθελοντών και δωρητών.

Επίσης, συνδράμουν οικονομικά άπορους φοιτητές που σπουδάζουν με υποτροφία και Ελληνόπουλα που ψάχνουν για δουλειά στην Αγγλία, παρέχοντάς τους δωρεάν στέγη.

Η Μπέσσυ Λαιμού με τους γιους της! Η σύζυγος του Διαμαντή Λαιμού, λοιπόν, Μπέσσυ, είναι εκείνη που συνεχίζει στο Λονδίνο το φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου.