KΡΙΟΣ

Μια ζωή την έχουμε και καλά κάνεις και προσπαθείς να περάσεις καλά, να ξοδέψεις και κανένα φράγκο παραπάνω, αλλά επειδή μέχρι να μπει το δώρο έχουμε ακόμα μέρες, κοίταξε να σου μείνει και τίποτα. Πάντως, αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο είναι πολύ θετικό για να το ρίξεις έξω! 

ΤΑΥΡΟΣ 

Όσο και να σε παρακαλάμε να χαλαρώσεις και να ζήσεις τη ζωή σου πιο αυθόρμητα, το έχεις στο αίμα σου να προσπαθείς να ελέγξεις τα πράγματα. Αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο όμως είναι από εκείνα που και το σύμπαν αντιδρά... Μην αγχώνεσαι όμως!

ΔΙΔΥΜΟΣ

"Προκαλείς, κι από φίλο αν στριμωχτείς σε καμιά γωνιά, μην εκπλαγείς" τραγουδούσε ο Ρακινζής το 1990. Και θέλω να σου πω πως μπορεί να μην είναι φίλος, μπορεί να είναι ο σύντροφος σου ή και κάποιος συνεργάτης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να ανταποκρίνεσαι και στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, γιατί για σένα οι δύο αυτοί τομείς είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι.. Ωστόσο, καλό θα είναι να τα ξεχωρίσεις λίγο στο κεφάλι σου…

ΛΕΩΝ

Σκέψου ανατρεπτικά, σκέψου διαφορετικά και θα καταλάβεις ότι η χαρά κρύβεται και σε καταστάσεις που μέχρι σήμερα δεν πίστευες. Ανέλυσε τα δεδομένα που έχουν προκύψει στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και θα δεις ότι όλα είναι πολύ σχετικά..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι κάποια θεματάκια υγείας δικά σου ή των αγαπημένων σου προσώπων μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να σε κρατήσουν στο σπίτι. Από την άλλη όμως μπορεί να επιλέξεις από μόνος σου να το περάσεις στη θαλπωρή της οικογενειακής εστίας.

ΖΥΓΟΣ

Ένα όμορφο και ζεστό Παρασκευο-Σαββατοκύριακο γεμάτο αγάπη, μοίρασμα και ευκαιρίες για πολλές αγκαλιές είναι για εσένα αυτό που διανύουμε. Θα εκφραστείς άφοβα και θα νιώσεις ότι οι άλλοι πραγματικά σε καταλαβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπήκαμε σε ένα Παρασκευο-Σαββατοκύριακο όπου ο αυθορμητισμός που νιώθεις κι όλη αυτή η ευαισθησία, αν δεν είσαι φύσει ψύχραιμος, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και αντιδράσεις κυρίως στα αισθηματικά σου, αλλά και στις σχέσεις σου στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως λέει ο σοφός λαός ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται και όσο κι αν βήχεις για να μας αποπροσανατολίσεις πάλι ερωτευμένος δείχνεις αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο. Αν λοιπόν μπορείς να το ζήσεις, ζήσε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό θα είναι αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο να είσαι λίγο πιο υποψιασμένος ειδικά αν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου ή έχεις πράγματα που θέλεις να μείνουν μυστικά, γιατί μπορεί να καρφωθείς από μόνος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο αυτό ευνοεί τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές απόψεων, είναι αρκετά επισφαλές όταν αυτές οι συζητήσεις πρόκειται να οδηγήσουν σε τελικές συμφωνίες που έχουν ένα είδος δέσμευσης.

ΙΧΘΥΕΙΣ

Προσπάθησε να μείνεις προσγειωμένος και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο, όπου ενδέχεται να παρουσιαστούν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σου χαϊδέψουν τα αυτιά.