Καλώς ήρθατε στο κανάλι μας γράφει το ζευγάρι των Ελλήνων φωτογράφων. Είμαστε οι Van Life Travelers, πιο συγκεκριμένα ο Κώστας, η Κατερίνα και ο Δίας (το βαν μας).

Οι τρεις μας θα ζήσουμε ένα μεγάλο κινηματογραφικό ταξίδι σε όλο το κόσμο. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας το νέο τρόπο ζωής μας σαν ταξιδευτές με βαν και τις τρελές μας περιπέτειες.

Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν και ευχόμαστε να το αγαπήσετε όσο κι εμείς, αναφέρουν στο εισαγωγικό τους σημείωμα, προλογίζοντας το πρώτο τους βίντεο που ανέβασαν στο Youtube στις 30 Νοεμβρίου 2019.

Ο λόγος για τον Κώστα Λάλα και την Κατερίνα Θάνου που κατέγραψαν με την κάμερά τους όμορφα στιγμιότυπα που από το ταξίδι τους στη Μάλτα, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Σικελία με αμέσως επόμενο προορισμό τη Βόρεια Αφρική.

Το ζευγάρι παρουσιάζει την καθημερινότητά του ταξιδεύοντας και ζώντας μέσα σε ένα βαν, μέρα και νύχτα. Μέχρι στιγμής το κοντέρ του «Δία» έχει γράψει περίπου 10.000 χλμ και έχουν ξοδέψει περισσότερα από 1.000 ευρώ σε πετρέλαιο.

Καθημερινά δίνουν μάχη με τις καιρικές συνθήκες που άλλοτε αποτελούν σύμμαχο στο ταξίδι τους και άλλες στιγμές ανυπέρβλητο εμπόδιο. Απώτερος στόχος τους να φτάσουν το καλοκαίρι στο Τόκιο και να παρακολουθήσουν από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά επειδή στην Ασία έχει πέσει χειμώνας θα κάνουν μια μικρή παράκαμψη περνώντας από την ζεστή Αφρική στο δρομολόγιό τους για την Ιαπωνία.

Γιατί όσο φιλόξενη είναι η Ευρώπη, τόσο αφιλόξενη μπορεί να αποδειχθεί η Αφρική για τους δύο Έλληνες ταξιδιώτες που δηλώνουν αποφασισμένοι να τη διασχίσουν.