Στις 25 Απριλίου, ο Ερμής στον Κριό αρχίζει να κινείται ξανά σε ορθή φορά, τερματίζοντας την περίοδο αναδρομής του.

Αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο καθαρότερης επικοινωνίας και πιο άμεσης δράσης. Ας δούμε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο:

Κριός: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας να κινείται ξανά ορθά, η ικανότητά σας για άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία ενισχύεται. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να προωθήσετε ιδέες και να ξεκινήσετε νέα έργα.

Ταύρος: Ο Ερμής βελτιώνει την ικανότητά σας να αναλύετε και να επεξεργάζεστε πληροφορίες από το υποσυνείδητό σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να αντιμετωπίσετε θέματα που έχετε αφήσει στο παρασκήνιο.

Δίδυμοι: Ο Ερμής σας βοηθάει να αναζωπυρώσετε τις κοινωνικές σας επαφές και να ενισχύσετε τις φιλίες σας. Είναι ιδανική στιγμή για νετγουόρκινγκ και για την επανασύνδεση με παλιούς φίλους.

*Διαβάστε εδώ: Αφρικανική σκόνη: "Το εντονότερο γεγονός που έχει καταγραφεί στην Αθήνα" - Πώς εξηγείται το απόκοσμο πορτοκαλί χρώμα

Καρκίνος: Η καριέρα σας λαμβάνει έναν ισχυρό ώθηση από την ορθή φορά του Ερμή. Χρησιμοποιήστε την ενεργοποιημένη επικοινωνιακή σας ικανότητα για να κάνετε εντυπώσεις σε εργασιακές συναντήσεις ή συνεντεύξεις.

Λέων: Η ικανότητά σας να μαθαίνετε και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας βελτιώνεται. Είναι καλή στιγμή για να εγγραφείτε σε μαθήματα ή εργαστήρια που σας ενδιαφέρουν.

Παρθένος: Η ορθή φορά του Ερμή φέρνει βελτίωση σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα που αφορούν κοινούς πόρους και επενδύσεις. Είναι επίσης καλή στιγμή για να διαπραγματευτείτε όρους δανείων ή ασφαλίσεων.

Ζυγός: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι πιο ξεκάθαρες και αποτελεσματικές. Η επικοινωνία στις συνεργασίες σας θα είναι πιο άμεση και αποτελεσματική, βοηθώντας στην επίλυση παλαιότερων προβλημάτων.

Σκορπιός: Η δουλειά και η καθημερινή ρουτίνα βελτιώνονται, καθώς ο Ερμής σας βοηθάει να διαχειριστείτε αποτελεσματικότερα τις εργασιακές σας υποχρεώσεις και τις καθημερινές σας ανάγκες.

Τοξότης: Η ορθή φορά του Ερμή αναζωπυρώνει τη δημιουργικότητα και το ρομαντισμό. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να διασκεδάσετε, να πειραματιστείτε και να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές.

Αιγόκερως: Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας γίνονται πιο διαχειρίσιμα. Η ορθή φορά του Ερμή βοηθάει στην επικοινωνία με μέλη της οικογένειας και στη βελτίωση του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Υδροχόος: Η επικοινωνία, η μάθηση, και οι σύντομες μετακινήσεις είναι πιο ευνοημένες. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να συνδεθείτε με αδέρφια ή γείτονες και να ενισχύσετε την κοινωνική σας δραστηριότητα.

Ιχθύες: Η οικονομική σας κατάσταση αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Ο Ερμής σας βοηθά να κάνετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των πόρων σας και να επανεξετάσετε τις επενδυτικές σας επιλογές.