Στις 12 Απριλίου, η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Κριό ενδείκνυται για ξεκινήματα, γρήγορες αποφάσεις και άμεση επικοινωνία.

*Διαβάστε εδώ: Καιρός: Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες και το Σαββατοκύριακο - Διαφωνούν οι μετεωρολόγοι για την αφρικανική σκόνη

Αυτή η αστρολογική συγκυρία τονίζει τη δύναμη της λέξης και της σκέψης, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για να εκφραστείτε και να προχωρήσετε με θάρρος στις επιδιώξεις σας.

Ας δούμε πώς μπορεί να επηρεάσει το ημερήσιο ωροσκόπιο για κάθε ζώδιο:

Κριός
Η ενέργεια είναι με το μέρος σας! Είναι η στιγμή να δράσετε και να εκφράσετε τις ιδέες σας με σαφήνεια και πεποίθηση. Μην φοβηθείτε να πάρετε το προβάδισμα σε συζητήσεις.

Ταύρος
Μπορεί να αισθανθείτε ένα εσωτερικό ξύπνημα που σας ωθεί να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας αξίες και να εκφράσετε τις σκέψεις σας πιο ελεύθερα. Είναι σημαντικό να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή.

Δίδυμοι
Η σύνοδος αυτή ενισχύει τις κοινωνικές σας σχέσεις και τις γνωριμίες. Χρησιμοποιήστε τη δυναμική επικοινωνίας σας για να δικτυωθείτε και να προωθήσετε τις ιδέες σας.

Καρκίνος
Μπορεί να αναδειχθούν ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Είναι καιρός να μιλήσετε για τους στόχους σας και να διεκδικήσετε την αναγνώριση που αξίζετε.

Λέων
Η επιθυμία σας για περιπέτεια και εξερεύνηση ενισχύεται. Είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή να εμβαθύνετε στις γνώσεις σας σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει.

Παρθένος
Αναμένετε βαθιές και ουσιαστικές συνομιλίες που μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες. Είναι μια καλή περίοδος για ψυχολογική αυτοεξερεύνηση και μεταμόρφωση.

Ζυγός
Η εστίαση είναι στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Χρησιμοποιήστε την επικοινωνιακή σας δεξιότητα για να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους άλλους.

Σκορπιός
Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει επιτυχία σε θέματα υγείας και εργασίας. Επιδιώξτε τη βελτίωση των καθημερινών σας ρουτίνων και της φυσικής σας κατάστασης.

Τοξότης
Είναι μια περίοδος γεμάτη δημιουργικότητα και ρομαντισμό. Εκφράστε τον εαυτό σας μέσα από τέχνη και χόμπι και μην διστάσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιον ξεχωριστό.

Αιγόκερως
Η επικοινωνία με την οικογένεια και το σπίτι είναι σημαντική. Ίσως είναι καιρός να ξεκινήσετε συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια ή να λύσετε παλιά οικογενειακά ζητήματα.

Υδροχόος
Η περίοδος αυτή ευνοεί τις επικοινωνίες, τις σπουδές και τις μικρές μετακινήσεις. Χρησιμοποιήστε την ικανότητά σας για γρήγορη σκέψη για να προωθήσετε τις ιδέες σας.

Ιχθείς
Εστιάστε στην οικονομική σας ασφάλεια και εξετάστε τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί να έρθουν ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας.