Η όψη Αφροδίτης και Ποσειδώνα στα ζώδια των Ιχθύων ενθαρρύνει την εξερεύνηση του υποσυνείδητου, των όνειρωνκαι των φαντασιώσεων. Είναι ένας χρόνος ιδανικός για να βυθιστείς στην ομορφιά του αόρατου κόσμου, να ανακαλύψεις τι σε εμπνέει και να αναζητήσεις βαθύτερη συναισθηματική και πνευματική σύνδεση με τον εαυτό σου και τους άλλους. Η δημιουργικότητα, η τέχνη, και η πνευματικότητα είναι ενισχυμένες και μπορούν να φέρουν σημαντικές ευκαιρίες για αυτοέκφραση και εσωτερική ανάπτυξη.

Κριός

Μπορεί να νιώσεις μια αύξηση στην έμπνευση και την επιθυμία για ονειροπόληση. Είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Ταύρος

Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να φέρει μια περίοδο όπου θα νιώσεις μια ενίσχυση στην ονειροπόληση και την ανάγκη για συναισθηματική σύνδεση με φίλους και την κοινότητά σου.

Δίδυμοι

Η καριέρα και η δημόσια εικόνα σου μπορεί να ευνοηθούν από αυτή την όψη, φέρνοντας ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και αναγνώριση των ταλέντων σου.

Καρκίνος

Μπορεί να βιώσεις μια επέκταση των οριζόντων σου μέσα από ταξίδια ή την εκμάθηση νέων πραγμάτων. Η φαντασία και η πνευματικότητα ενδέχεται να ανθίσουν.

Λέων

Αυτή η περίοδος ευνοεί τη βαθιά συναισθηματική επικοινωνία και την έρευνα των μυστηρίων της ζωής. Μπορεί να αισθανθείς πιο συνδεδεμένος/η με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Παρθένος

Η σχέση σου με σημαντικούς άλλους ενδέχεται να βαθύνει, φέρνοντας στο φως νέες διαστάσεις της συναισθηματικής σύνδεσης και της κατανόησης.

Ζυγός

Ευνοούνται οι σχέσεις εργασίας και η καθημερινή ρουτίνα. Μπορείς να βρεις ομορφιά και έμπνευση στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σε προκαλούν να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να αναζητήσεις βαθύτερους τρόπους αυτοέκφρασης. Ο έρωτας και οι σχέσεις μπορούν να ανθίσουν μέσα από μοιρασμένες δημιουργικές ενασχολήσεις.

Τοξότης

Αυτή η όψη ευνοεί την εξερεύνηση των βαθιών σου συναισθημάτων και την ενίσχυση της ενσυναίσθησης στις προσωπικές σχέσεις. Μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη ανάγκη για ουσιαστική συναισθηματική σύνδεση.

Αιγόκερως

Μια ευκαιρία για ανάπτυξη και βελτίωση του σπιτιού και του προσωπικού χώρου σου μπορεί να προκύψει. Η οικογενειακή αρμονία και η άνεση στο σπίτι είναι στο επίκεντρο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας μπορούν να σε εμπνεύσουν να επικοινωνήσεις με πιο δημιουργικούς και ουσιαστικούς τρόπους. Είναι καιρός να ανοιχτείς σε νέες ιδέες και να εκφράσεις τις σκέψεις σου με πρωτότυπο τρόπο.

Ιχθύες

Αυτή η όψη φέρνει έναν κύκλο οικονομικής ανάπτυξης και αυτοεκτίμησης. Η ενέργεια είναι ιδανική για να εκμεταλλευτείς ταλέντα και δεξιότητες που μπορούν να σου φέρουν υλικά οφέλη και αυξημένη αυτοεκτίμηση.