Στις 8 Μαρτίου, ο Ερμής σχηματίζει μία σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ένα αστρολογικό γεγονός που ενώνει τις ενέργειες της επικοινωνίας, της σκέψης και του μεταφορικού με τον κόσμο της διαίσθησης, των ονείρων και της φαντασίας. Αυτή η συνάντηση μπορεί να φέρει βαθιά συναισθηματική κατανόηση, αλλά και σύγχυση, καθώς οι σαφείς σκέψεις και οι λογικές αναλύσεις δίνουν τη θέση τους σε πιο αφηρημένες και μεταφυσικές αντιλήψεις.

Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός: Αυτή η περίοδος ενθαρρύνει την εξερεύνηση νέων φιλοσοφικών ή πνευματικών ιδεών. Είναι επίσης καλή στιγμή για ταξίδια, είτε πραγματικά είτε μέσω της φαντασίας.

Ταύρος: Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα ενδέχεται να επηρεάσει τις κοινόχρηστες πηγές και τα οικονομικά σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να επανασυνδεθείτε με την εσωτερική σας αλήθεια σχετικά με τις αξίες σας.

Δίδυμοι: Οι σχέσεις σας μπορεί να βαθύνουν μέσα από μη λεκτικές μορφές επικοινωνίας. Είναι σημαντικό να προσέξετε τα σημάδια και τα συμβολικά μηνύματα.

Καρκίνος: Μια ευκαιρία για να επανεξετάσετε και να βελτιώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και τις συνήθειες υγείας. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει προς την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε.

Λέων: Η δημιουργικότητά σας ανθίζει καθώς βρίσκετε νέους τρόπους για να εκφράσετε τον εαυτό σας. Οι ρομαντικές σχέσεις μπορεί να πάρουν μια πιο ποιητική διάσταση.

Παρθένος: Η περίοδος αυτή σας καλεί να αφιερώσετε περισσότερη προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να ανακαλύψετε κρυμμένες αλήθειες ή να αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις μέσω της ενσυναίσθησης.

Ζυγός: Η επικοινωνία σας γίνεται πιο διαισθητική. Μπορεί να βρείτε βαθύτερο νόημα στις συνομιλίες σας ή να ανακαλύψετε έναν κρυμμένο μήνυμα σε έναν έργο τέχνης.

Σκορπιός: Εστιάστε στις οικονομικές σας αξίες και πώς αυτές αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές σας ανάγκες. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να αυξήσετε τους πόρους σας.

Τοξότης: Αυτή η σύνοδος σας φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σας. Είναι μια καλή εποχή για αυτοανακάλυψη και πνευματική ανάπτυξη.

Αιγόκερως: Οι φιλίες και οι κοινωνικές σας σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο έντονες και να σας φέρουν πιο κοντά στο να καταλάβετε τις κρυφές επιθυμίες σας.

Υδροχόος: Η καριέρα και οι δημόσιες εμφανίσεις σας μπορεί να επηρεαστούν από αυτή την όψη. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατευθύνετε τις αποφάσεις σας.

Ιχθύες: Αυτή η περίοδος σας καλεί να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες, είτε μέσω ταξιδιών, είτε μέσω της μάθησης. Οι ονειρικές σας πτυχές και η φαντασία σας ενισχύονται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την εξέλιξή σας.