Σήμερα, την 7η Μαρτίου 2024, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα, αυτό μπορεί να σημαίνει μια περίοδο όπου η δράση και η ενέργεια στοχεύουν στην επίλυση και θεραπεία παλαιών τραυμάτων, ειδικά εκείνων που σχετίζονται με την αίσθηση της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Μπορεί να αναδειχθούν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη μέσω ομαδικών προσπαθειών ή κοινωνικών ενεργειών, καθώς και η δυνατότητα να θεραπεύσουμε σχέσεις μέσα από καινοτόμες προσεγγίσεις.

Κριός

Είναι μια ευκαιρία να ερευνήσετε τη σχέση σας με την κοινότητα και τους φίλους. Βρείτε τρόπους για να θεραπεύσετε παλιές πληγές μέσω της συνεργασίας και της συμμετοχής σε κοινωνικά κινήματα.

Ταύρος

Η επαγγελματική σας πορεία και η δημόσια εικόνα μπορεί να επωφεληθούν από την αναγνώριση και θεραπεία θεμάτων που σχετίζονται με την αυτοπεποίθηση και την ανεξαρτησία.

Δίδυμοι

Είναι μια περίοδος για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να θεραπεύσετε μέσω της μάθησης, της φιλοσοφίας και της πνευματικής εξερεύνησης. Εξερευνήστε νέες κουλτούρες και ιδέες.

Καρκίνος

Τα θέματα θεραπείας μπορεί να επικεντρωθούν στις βαθύτερες, ψυχολογικές σας πτυχές και στη διαχείριση κοινών πόρων. Εξετάστε την ενέργεια στις σχέσεις σας που χρήζει θεραπείας.

Λέων

Η σχέση και η συνεργασία με σημαντικούς άλλους βρίσκονται στο επίκεντρο. Εργαστείτε για να θεραπεύσετε θέματα που στέκονται εμπόδιο στην αρμονική συμβίωση.

Παρθένος

Η υγεία και η καθημερινή σας ρουτίνα προσφέρουν ευκαιρίες για θεραπεία. Εστιάστε σε υγιεινές συνήθειες και βρείτε ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής.

Ζυγός

Η θεραπεία μπορεί να έρθει μέσα από δημιουργικές εκφράσεις, ρομαντικές εμπειρίες, ή σχέσεις με παιδιά. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει.

Σκορπιός

Η οικογένεια και το σπίτι προσφέρουν πεδία για θεραπεία. Εργαστείτε για να επουλώσετε οικογενειακά τραύματα και να δημιουργήσετε έναν πιο θεραπευτικό χώρο διαβίωσης.

Τοξότης

Η επικοινωνία και οι σύντομες μετακινήσεις προσφέρουν ευκαιρίες για θεραπεία. Αναζητήστε νέους τρόπους για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να επικοινωνήσετε πιο αποτελεσματικά.

Αιγόκερως

Οι οικονομικές σας υποθέσεις και η αυτοαξία σας είναι έτοιμες για θεραπεία. Εξετάστε τη σχέση σας με το χρήμα και τις υλικές αξίες.

Υδροχόος

Είναι μια περίοδος για αυτοανακάλυψη και προσωπική ανάπτυξη. Αντιμετωπίστε παλιά τραύματα με θάρρος και ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες.

Ιχθύες

Η θεραπεία μπορεί να έρθει μέσω της πνευματικότητας, της διαλογιστικής πρακτικής και της ενασχόλησης με το υποσυνείδητο. Αφήστε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει σε βαθύτερες αλήθειες.