Για την 6η Μαρτίου 2024, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, προσφέροντας μια ημέρα γεμάτη από σοβαρότητα, επιμονή, και επίκεντρο στους στόχους και τις φιλοδοξίες. Ας δούμε πώς αυτή η θέση επηρεάζει κάθε ζώδιο:

Κριός

Επικεντρωθείτε στην καριέρα και τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Είναι μια καλή μέρα για να δείξετε την αντοχή και την αφοσίωσή σας στους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά θα ανταμειφθεί.

Ταύρος

Αυτή η Σελήνη φέρνει ευκαιρίες για επέκταση των οριζόντων σας. Εξερευνήστε νέες ιδέες και γνώσεις. Μια ταξιδιωτική ευκαιρία ή η εκμάθηση κάτι νέου μπορεί να σας φέρει πλησιέστερα στους στόχους σας.

Δίδυμοι

Η μέρα αυτή αφορά την εμβάθυνση και την εξερεύνηση βαθύτερων συναισθηματικών δεσμών. Είναι επίσης καλή για οικονομική σχεδίαση και διαχείριση κοινών πόρων.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι μια στιγμή για να δείξετε αφοσίωση και να εργαστείτε σκληρά για την ενίσχυση των δεσμών σας.

Λέων

Εστιάστε στην υγεία και την καθημερινή ρουτίνα. Είναι η τέλεια μέρα για να οργανώσετε το πρόγραμμά σας και να εισαγάγετε νέες, υγιεινές συνήθειες.

Παρθένος

Η δημιουργικότητα και η προσωπική έκφραση είναι στο επίκεντρο. Αφιερώστε χρόνο σε δραστηριότητες που αγαπάτε και ενισχύστε την επαφή σας με τα παιδιά ή τις δημιουργικές σας εκφράσεις.

Ζυγός

Αυτή η μέρα αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο στον προσωπικό σας χώρο και να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας.

Σκορπιός

Η επικοινωνία και οι κοντινές σχέσεις είναι προτεραιότητα. Είναι μια καλή μέρα για σημαντικές συζητήσεις και για να εκφράσετε τις ιδέες σας με σαφήνεια.

Τοξότης

Εστιάστε στις οικονομικές σας υποθέσεις και πως μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομική σας ασφάλεια. Είναι μια καλή μέρα για σχεδιασμό και λήψη συνετών αποφάσεων.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σας φέρνει στο επίκεντρο. Εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες και στόχους. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για αυτοβελτίωση και προσωπική ανάπτυξη.

Υδροχόος

Αφιερώστε χρόνο στην αναστοχασμό και την πνευματικότητα. Είναι μια καλή μέρα για να αποσυρθείτε λίγο από την κοσμική ζωή και να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή.

Ιχθύες

Η κοινωνικότητα και οι φιλίες είναι σημαντικές σήμερα. Είναι μια ιδανική μέρα για να συνδεθείτε με φίλους και να εργαστείτε πάνω σε κοινούς στόχους.