Ο Ερμής στους Ιχθείς ενισχύει την ενσυναίσθηση, την διαίσθηση και την καλλιτεχνική έκφραση, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει ανατροπές, καινοτομία και απρόσμενες αλλαγές στα θέματα που κυριαρχούν στον Ταύρο, όπως οικονομικά, αγαθά και αξίες.

*Διαβάστε εδώ: Καιρός: Έρχεται το απόγευμα η κακοκαιρία "Emil" με ισχυρό μέτωπο καταιγίδων - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η όψη του εξαγώνου θεωρείται θετική και υποδηλώνει ότι οι αλλαγές που έρχονται μπορούν να ενσωματωθούν με τρόπο που να είναι επωφελείς και να προάγουν την ανάπτυξη.

Κριός

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αιφνίδιες ιδέες και νέες ευκαιρίες για αυτοέκφραση και καινοτομία. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να προωθήσετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους.

Ταύρος

Αυτή η όψη μπορεί να ενθαρρύνει αλλαγές στις πηγές εσόδων σας και να φέρει ανατροπές στα οικονομικά σας. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να αναθεωρήσετε τις αξίες σας και να εξερευνήσετε νέες ιδέες.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία και η μάθηση είναι σε πρώτο πλάνο για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να έχετε απρόσμενες συναντήσεις ή να ανακαλύψετε νέες πληροφορίες που θα σας εμπνεύσουν.

Καρκίνος

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει αλλαγές στο σπίτι ή την οικογενειακή ζωή. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από περιορισμούς και να εξερευνήσετε νέους τρόπους για να βελτιώσετε το οικείο περιβάλλον σας.

Λέων

Είναι μια εξαιρετική περίοδος για δημιουργική έκφραση και κοινωνική αλληλεπίδραση. Μπορεί να βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε τον εαυτό σας και να συνδεθείτε με ανθρώπους που σας εμπνέουν.

Παρθένος

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει αλλαγές στην εργασία και την καθημερινή ρουτίνα. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους και αποτελεσματικότερους τρόπους για να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

Μια περίοδος ευκαιριών για την αγάπη και τις δημιουργικές δραστηριότητες. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον νέο ή να ανανεώσετε τη σχέση σας με αναζωογονητικούς τρόπους.

Σκορπιός

Αυτή η όψη μπορεί να σας κινητοποιήσει να κάνετε αλλαγές στο σπίτι και την προσωπική ζωή. Είναι μια καλή ευκαιρία να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν και να κάνετε βήματα για την ανανέωση.

Τοξότης

Είναι πιθανό να έχετε απρόσμενες ευκαιρίες για ταξίδια ή μάθηση. Η επικοινωνία και η δικτύωση μπορούν να φέρουν ενδιαφέροντες νέες προοπτικές.

Αιγόκερως

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει αλλαγές στα οικονομικά σας και στην αξία που δίνετε στα πράγματα. Είναι μια καλή περίοδος για να επανεξετάσετε τις πηγές εσόδων σας και να κάνετε καινοτόμες κινήσεις.

Υδροχόος

Αυτή η όψη μπορεί να σας φέρει αιφνίδιες επιφοιτήσεις και να ενισχύσει την ανάγκη σας για ανεξαρτησία και πρωτοτυπία. Είναι ένας καλός χρόνος για προσωπική ανάπτυξη και αυτοέκφραση.

Ιχθείς

Η επίδραση αυτής της όψης μπορεί να ενθαρρύνει την πνευματική ανάπτυξη και την εξερεύνηση της δημιουργικότητας. Είναι μια περίοδος για να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να ανακαλύψετε νέες πλευρές του εαυτού σας.

*Δείτε περισσότερες προβλέψεις εδώ