Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αποκαλύπτει μια εποχή όπου η αγάπη, η αρμονία, και η πνευματικότητα ενώνονται, προσφέροντας έναν ποιητικό και ονειροπόλο καμβά στην ερωτική ζωή μας.

Αυτή η όψη φέρνει νέες ευκαιρίες για έρωτες που περνούν σε ένα βαθύτερο, πιο πνευματικό επίπεδο, και τρία ζώδια θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτής της ενέργειας: οι Αιγόκερως, οι Ιχθείς, και οι Παρθένοι.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μπορούν να περιμένουν μια περίοδο όπου η αυτοπεποίθηση και η εσωτερική ομορφιά τους θα ακτινοβολήσουν, προσελκύοντας προσοχή και ενδιαφέρον. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να εκφράσετε την αγάπη σας, είτε σε μια νέα σχέση είτε ανανεώνοντας την σπίθα σε μια υπάρχουσα.

*Διαβάστε εδώ: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20/2: Μια Πύλη προς το Μέλλον για τα 12 Ζώδια


Ιχθύες

Για τους Ιχθείς, αυτή η όψη φέρνει στην επιφάνεια την φυσική τους τάση προς την πνευματικότητα και την ενσυναίσθηση, κάνοντας τους ιδιαίτερα ελκυστικούς σε πιθανούς συντρόφους. Η δημιουργία συναισθηματικών δεσμών που βασίζονται στην κατανόηση και την κοινή αξιολόγηση του όμορφου είναι πιθανή.


Παρθένος

Οι Παρθένοι θα βρουν ότι η πρακτικότητα και η λογική τους δεν είναι σε αντίθεση με την ρομαντική και πνευματική πλευρά τους. Αντίθετα, μπορούν να βρουν έναν τρόπο να συνδυάσουν αυτές τις πτυχές, προσελκύοντας σχέσεις που σέβονται και τις δύο διαστάσεις της προσωπικότητάς τους.

*Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις εδώ