Η Σελήνη διελαύνει στον Υδροχόο και φέρνει μια ατμόσφαιρα ανανέωσης και ελευθερίας, ενθαρρύνοντας όλα τα ζώδια να αναδείξουν την πιο πρωτοποριακή και ανεξάρτητη πλευρά τους. Ας δούμε πώς αυτή η κοσμική ενέργεια θα επηρεάσει τα διάφορα ζώδια:

Διαβάστε ακόμα: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20/2: Μια Πύλη προς το Μέλλον για τα 12 Ζώδια

Κριός

Είναι η στιγμή να στρέψετε την προσοχή σας στους κοινωνικούς σας στόχους και τα όνειρά σας. Οι ομαδικές δραστηριότητες και η κοινωνική δράση μπορούν να σας φέρουν μεγάλη ικανοποίηση.

Ταύρος

Η επαγγελματική σας ζωή λαμβάνει έναν αναζωογονητικό αέρα. Μπορεί να έρθουν νέες ευκαιρίες για προβολή και αναγνώριση των δεξιοτήτων σας. Ανοιχτείτε σε νέες ιδέες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο ενθαρρύνει την εξερεύνηση και την επέκταση των οριζόντων σας. Μπορεί να βρείτε ενδιαφέρον σε νέους τομείς μάθησης ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

Καρκίνος

Αυτή η περίοδος φέρνει εμβάθυνση στις σχέσεις και στα συναισθήματα. Μπορεί να ανακαλύψετε νέες πτυχές της σχέσης σας με άλλους, βαθαίνοντας τους δεσμούς σας.

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και της συνεργασίας. Μπορεί να βρεθείτε να εργάζεστε πλάι σε κάποιον που σας εμπνέει και σας δίνει νέες ιδέες.

Παρθένος

Είναι μια καλή περίοδος για να εστιάσετε στην υγεία και την καθημερινότητα. Αναζητήστε νέους τρόπους για να βελτιώσετε την ευεξία σας και να εισάγετε υγιεινές συνήθειες.

Ζυγός

Η ανάγκη για δημιουργική έκφραση και παιχνίδι είναι έντονη. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε ευτυχισμένοι και εκτονώστε τη δημιουργικότητά σας.

Σκορπιός

Τα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να αποτελέσουν προτεραιότητα. Είναι η στιγμή να βρείτε ισορροπία και αρμονία στον προσωπικό σας χώρο.

Τοξότης

Οι επικοινωνίες και οι κοντινές μετακινήσεις είναι ευνοημένες. Μπορεί να έχετε επιτυχημένες συζητήσεις και να λάβετε θετικά νέα.

Αιγόκερως

Η προσοχή σας μπορεί να στραφεί στα οικονομικά σας. Εξετάστε νέους τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας σταθερότητα και να αξιοποιήσετε τους πόρους σας.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, αισθάνεστε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση.

Ιχθύες

Είναι μια περίοδος εσωτερικής αναζήτησης και απομόνωσης από τον εξωτερικό θόρυβο. Αφιερώστε χρόνο στην πνευματικότητα και την αυτοπεποίθηση.

Δείτε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις ΕΔΩ.