Με επικαιοροποιημένα εξοπλιστικά αλλά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά αναμένεται να επιστρέψει το Lexus CT 200h στην ευρωπαϊκή αγορά.

Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια της ιαπωνικής φίρμας να κρατήσει την πιο προσιτή επιλογή της γκάμας της στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας των premium μικρομεσαίων hatchbacks η οποία ως γνωστόν… γερμανοκρατείται.



Αναλυτικότερα, η έκδοση του 2018 ξεχωρίζει για την ανασχεδιασμένη κεντρική εισαγωγή αέρα, τα ενσωματωμένα στους μπροστινούς προβολείς φώτα ημέρας τεχνολογίας LED και τα επίσης νέα φωτιστικά σώματα του πίσω τμήματος.

Αντιστοίχως, τη διαφορά στο εσωτερικό κάνει η μεγέθους 10,3 ιντσών έγχρωμη οθόνη, η οποία αντικαθιστά εκείνη των 7 ιντσών.



Νέα διαθέσιμα χρώματα για τις επιφάνειες του εσωτερικού επεκτείνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης και εκσυγχρονίζουν τον διάκοσμο στον θάλαμο επιβατών.

Ουσιαστικότερες φαντάζουν οι προσθήκες που έχουν πραγματοποιηθεί στον κατάλογο του εξοπλισμού, καθώς κατά κύριο λόγο αφορούν στην ενεργητική ασφάλεια.



Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, το ενεργό cruise control και το σύστημα αποτροπής ακούσιας αλλαγής λωρίδας.

Αντιθέτως, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές έχει διατηρηθεί το υβριδικό σύνολο του αυτοκινήτου, το οποίο διαμορφώνεται από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 1,8 λίτρων και το ηλεκτρικό μοτέρ.