Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 16 μήνες από την πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της νέας ταινίας του Batman, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι νέες περιπέτειες του σκοτεινού υπερήρωα της Gotham City δεν έχουν ήδη ξεκινήσει να μας απασχολούν.

Με τη βοήθεια και των παραγωγών της πολυαναμενόμενης ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson, έχουμε πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα για το νέο Batmobile, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα από εκείνα τα φουτουριστικά οχήματα που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ο Batman.


Αντιθέτως παραπέμπει σε μια γήινη κατασκευή και ειδικότερα σε muscle car της δεκαετίας του 1970. Τοποθετημένος στο πίσω τμήμα του αμαξώματος είναι ο θηριώδης κινητήρας με τους εκτεθειμένους στην κοινή θέα κυλίνδρους του να σχηματίζουν ένα μεγαλοπρεπές V.

Ίσως να μην αποτελεί το πιο εντυπωσιακό Batmobile που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη είναι σίγουρα όμως το πιο «σκοτεινό», ανάλογο του χαρακτήρα που θα κληθεί για μια ακόμα φορά να απαλλάξει τους δρόμους της Gotham City από τους αδίστακτους εγκληματίες.

Πηγή: caranddriver.gr