“Με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ως υπουργό Εργασίας, καταρτίσαμε ένα πολύ πρωτοποριακό πρόγραμμα απασχόλησης και διασώσαμε τις θέσεις εργασίας για 1.300 συμβασιούχους υγειονομικούς του ΕΣΥ, γεγονός το οποίο αποδεικνύει και την συνέπεια λόγων και έργων εκ μέρος του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και την διάθεσή του να έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία για την στήριξη και την ανόρθωση του δημοσίου συστήματος Υγείας”.

Αυτά δηλώνει στο parapolitika.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους του χώρο της Υγείας που συνομίλησε τηλεφωνικώς με το νέο υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος μας εξηγεί επίσης ότι “ευελπιστούμε και ελπίζουμε σε μία πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη και από τη θέση του υπουργού Υγείας”.

“Πιστεύω ότι θα έχουμε μία τέτοια καλή συνεργασία, γιατί ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έχει αποδείξει ότι τηρεί τον λόγο του και έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να μην χαθούν θέσεις εργασίας από το ΕΣΥ”, αναφέρει στο parapolitika.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και υπενθυμίζει, ταυτόχρονα, ότι “τέτοια πολύ καλή συνεργασία είχαμε επίσης με τον τέως υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος τήρησε κατά γράμμα την υπόσχεσή του, τόσο όσον αφορά την εύρυθμη διοικητική λειτουργία νοσοκομείων όσο και την φράση του ‘ουδείς εργαζόμενος πρόκειται να αποχωρήσει από το ΕΣΥ’”.