Άγρια κόντρα ξέσπασε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η κουβέντα πήγε στο ζήτημα του τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση.

Το όνομά του έχει εμπλακεί τελευταία σε ένα ακόμα ζήτημα, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Πρόκειται για την αποκάλυψη με την Ουκρανή καθαρίστρια που εργάζονταν ανασφάλιστη στο ξενοδοχείο της πρώην συζύγου του και η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι με την εμπλοκή του Ραγκούση, το πρόστιμο των 10.000 ευρώ διαγράφηκε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε ότι «εάν κυκλοφορούσε ένα ηχητικό στο οποίο μία φτωχή μετανάστης από την Ουκρανία, έλεγε ότι « ο Άδωνις Γεωργιάδης με απασχολούσε ως ανασφάλιστη και όταν με έπιασε ο ΕΦΚΑ με απέλυσε, διότι δεν είπα ψέματα ότι ήμουν μία τουρίστρια και ότι πήγε μετά αυτός και τακτοποίησε σβηνοντάς το, το πρόστιμο των 10.000€» θα γινόταν στην Ελλάδα χαμός από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Πάνος Σκουρλέτης αντέδρασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε σε ανάρτησή του πως «όταν κατάλαβε τί θα έλεγα, άρχισε να με διακόπτει και να φωνάζει έτσι ώστε να μήν ακουστώ. Διότι δεν θέλουν να ακούγεται η αλήθεια».

H ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη διαμάχη με τον Πάνο Σκουρλέτη

Προσπάθησα ήρεμα και χωρίς διακοπή να εκφράσω αυτό που πιστεύω ότι είναι αληθές, τί δηλ; Ότι εάν κυκλοφορούσε ένα ηχητικό στο οποίο μία φτωχή μετανάστης από την Ουκρανία, έλεγε ότι « ο Άδωνις Γεωργιάδης με απασχολούσε ως ανασφάλιστη και όταν με έπιασε ο ΕΦΚΑ με απέλυσε διότι δεν είπα ψέματα ότι ήμουν μία τουρίστρια και ότι πήγε μετά αυτός και τακτοποίησε σβηνοντάς το, το πρόστιμο των 10.000€» ότι θα γινόταν στην Ελλάδα χαμός από τον Σύριζα. Θα ζητούσαν ή όχι αμέσως την παραίτηση μου ασχέτως του σε ποίου το όνομα ήταν η επιχείρηση αυτή; Ναί ή όχι; Τί πιστεύετε;

Ο Πάνος Σκουρλέτης μόλις όμως κατάλαβε τί θα έλεγα, άρχισε να με διακόπτει και να φωνάζει έτσι ώστε να μήν ακουστώ. Διότι δεν θέλουν να ακούγεται η αλήθεια. Αν αντί για Γιάννης Ραγκούσης έγραφε το δικό μου όνομα όμως δεν θα έλεγαν τίποτε άλλο. Τόσο ψεύτες και υποκριτές είναι! Αυτό να θυμάστε στην κάλπη, ψεύτες και υποκριτές.